Få Danmarks højeste rente på din lønkonto

Medlemmer af Danmarks Lærerforening får særlige fordele i Lån & Spar. Vi mener nemlig, at det skal kunne betale sig at vælge en bank, du selv ejer. Se alle vores fordele her på siden og kontakt os.

Kontakt os

Medlemsfordele

Sjov ved bordet

lønkonti

Få Danmarks bedste lønkonto

 • Lønkonto med Danmarks højeste rente. 
 • Gratis Mastercard og Visa/Dankort.
 • Kassekredit - også med en favorabel rente.
Få en lønkonto med høj rente
Bilhandel

billån

Få særlig lav rente på billån

 • Få et af landets billigste lån, når du køber bil.
 • Lån til en elbil eller plug-in hybridbil til en særlig lav rente.
 • Lån til en ny eller brugt bil.
Vælg dit billån
Tre unge studerende

Studerende

Danmarks bedste studiekonto

 • Få Danmarks højeste rente på din studiekonto på de første 20.000 kr. 
 • Gratis Mastercard og Visa/Dankort
 • Kassekredit med lav rente
Læs om studiekonto
Kvinde med tablet

Konti

Gratis kort og privatkonti i Lån & Spar

 • Gratis privatkonti i banken til dig og din ægtefælle eller samlever
 • Slip for kontogebyr hver tredje måned

Læs mere

Lån & Spar vinder igen pris for mest loyale kunder

En uafhængig måling fra Loyalty Group placerer nemlig Lån & Spar øverst på podiet, når det gælder loyalitet blandt bankkunder i Danmark. Faktisk vinder Lån & Spar prisen for tredje år i streg. Lån & Spars administrerende direktør John Christiansen peger på unikt ejerskabsforhold som afgørende for den flotte placering. Et ejerskab, som Danmarks Lærerforening er en del af.

Medlemslån

Hvis du er medlem af Danmarks Lærerforening, kan du ansøge om et fordelagtigt medlemslån og låne op til 300.000 kr. Danmarks Lærerforening yder lån til foreningens medlemmer på baggrund af en kreditvurdering foretaget af Lån & Spar Bank A/S. Kreditvurderingen lavet efter de samme retningslinjer, som gælder for bankens egne kunder.

Vi spørger ikke om formålet bag lånet, så du kan bruge dit lån, som du vil. Måske vil du have en ny bil, eller du kan med fordel slå din gæld sammen og få en mindre månedlig ydelse.

Beregn omkostninger og ansøg om lån

Du kan som medlem låne op til 300.000 kr. Renten på lånet er variabel. Brug låneberegneren og kig efter ÅOP for at se den samlede omkostning for dit lån.


andre artikler fra www.lsb.dk

Kunde og rådgiver

Økonomisk rådgivning til trængt økonomi

Alle kan opleve, at økonomien ikke hænger sammen i perioder. Har du brug for at få ekstra øjne på din økonomi, kan du som medlem af Danmarks Lærerforening få uforpligtende økonomisk rådgivning i Lån & Spar.

Mand krammer baby

Bæredygtighed og samfundsansvar

I Lån & Spar er ansvarlighed en del af vores DNA. Vi tager ansvar for vores kunder, medarbejdere og det samfund, der omgiver os. Derfor arbejder vi på at blive en mere bæredygtig bank.

Lån & Spar tror på stærke fællesskaber

I Lån & Spar tror vi på, at fællesskaber er til gavn for alle. Danmarks Lærerforening er en af de mere end 50 faglige organisationer, som ejer os. Det er derfor, du som medlem får en række særlige fordele i banken - uanset om du er studerende, færdiguddannet eller selvstændig. I alt giver vi medlemsfordele til næsten 1 mio. mennesker.

Vi er grundlagt tilbage i 1880 ud fra et ønske om at give helt almindelige mennesker mulighed for at låne på rimelige vilkår. Den historie er vi stadig stolte af – som en moderne og bundsolid bank, der tilbyder alle typer bankprodukter.

Par sidder foran PC

Skift til en bank, vi ejer i fællesskab 

Bliv kunde i Lån & Spar og få en personlig bank, hvor du er i centrum. Vi klarer alt det praktiske for dig, når du skifter til os - også kontakten til den bank, du skifter fra.

Kundeservice

Du er velkommen til at kontakte os

Ring eller skriv til os og få mere at vide om Lån & Spar.

3378 1930

Skriv til os

Find din nærmeste Lån & Spar

Som kunde hos os kan du altid få personlig rådgivning i et af vores rådgivningscentre. På kortet kan du finde den afdeling, der ligger tættest på dit hjem eller arbejde.