Nyhedsbrev - Lån & Spar
Top

I 2021 kommer der en ny form for boligskat. Boligøkonom i Lån & Spar, Karsten Poul Jørgensen, fortæller kort om de nye regler, og hvad de betyder for dig som boligejer.
Sommerhilsen fra direktøren
Administrerende direktør, John Christiansen, ønsker god sommer – og fortæller bl.a., hvordan Lån & Spar Wallet flere gange har givet ham mulighed til en ekstra snak med kassedamen.
Efter et år hvor nervepirrende valg i Europa og USA er løbet med opmærksomheden, stiller Lån & Spars cheføkonom, Kai Lindberg, skarpt på dansk økonomi. Hvad er status, og hvordan ser udsigterne ud for de næste år?
Tre ting du (måske) ikke vidste om netmøder
Nu kan du holde netmøder med din rådgiver direkte på din computer. Nemt, sikkert og helt uden transporttid. Men hvordan holder man et netmøde? Hvor mange kan deltage? Og skal du se din rådgiver på webkamera?

Rådgiver i Lån & Spar, Stine Bay, fortæller dig her tre ting, du (måske) ikke vidste om netmøder.
Bondo cykler for udsatte børn
Vores bestyrelsesformand – Anders Bondo Christensen – satte sig i søndags i cyklesadlen sammen med 24 andre.

De cykler alle for at samle penge ind til BROEN, der hjælper udsatte børn og unge, så de får mulighed for at være en del af idræts- og fritidsaktiviteter i deres lokalsamfund.
Er sommerferien også et af årets højdepunkter for dig? Og en af højdespringerne i dit budget? Hvad der er sparet, er jo som bekendt tjent, og følger du vores 11 gode sparetips til ferien, ja - så skulle der faktisk være penge at tjene, mens du holder fri....


Bund
Lån & Spar Bank A/S, Højbro Plads 9-11, 1200 København K
Telefon 3378 2000, lsb@lsb.dk, CVR 13538530