Nyhedsbrev - Lån & Spar
Top

Økonomer og analytikere har de senere år gang på gang advaret os om, at NU kom ulven – altså at renterne og inflationen ville stige. Cheføkonom Kai Lindberg ser nærmere på, hvad det betyder for din økonomi, hvis det viser sig at passe denne gang, og ”inflations- og rentestignings-ulven” er på færde.
Følger prisen på din bolig med udviklingen?
Boligpriserne fortsætter med at stige, men det er ikke lige meget hvor i landet, du bor, og hvilken slags bolig, du bor i.

Boligøkonom i Lån & Spar, Karsten Poul Jørgensen, kigger lidt nærmere på udviklingen i boligpriserne.
Danmarks bedste studiekonto
Studerer du på en videregående uddannelse? Eller kender du en, der gør? Så husk, at vi tilbyder Danmarks bedste studiekonto til studerende, som er medlem af en af vores samarbejdsorganisationer.

Som noget nyt, kan studerende ansøge om kontoen direkte via vores nye app, Zapp.


Tips til billigere vinterferie
Sommerferien er slut, og mange af os drømmer allerede nu om den næste ferie. Ferie og rejser er tit en af budgettets dyreste poster, så vi har samlet otte gode tips, der kan spare dig for penge, når du måske snart bestiller årets vinterferie?
Hvad er et forældrekøb?
Et forældrekøb er ikke så kompliceret, som det måske kan lyde. Med et forældrekøb køber du en ekstra bolig til dig selv, som du lejer ud til dit barn. Du betaler ydelsen på dit lån og vedligeholder boligen. Dit barn betaler leje til dig og kan ofte få boligstøtte.KundeKroner på vej
Har du et realkreditlån hos Totalkredit, er der KundeKroner på vej til dig.

KundeKroner er en rabat, som bliver trukket fra din betaling hvert kvartal de næste to år. Du får de første KundeKroner den 30. september.


Med Lån & Spars app, Zapp, er det blevet endnu nemmere at kontakte os. Med app'en kan du let booke møder og skrive beskeder med din rådgiver direkte fra mobiltelefonen. Og downloader du den, har du mulighed for at vinde et gavekort på 500 kr.

Få pengene retur med MobilePay BackBund
Lån & Spar Bank A/S, Højbro Plads 9-11, 1200 København K
Telefon 3378 2000, lsb@lsb.dk, CVR 13538530