Institutionelle investorer

Gudme Raaschous kunder er primært pensionskasser, fonde, virksomheder og kommuner.

Udsigt over København

Gudme Raaschou Asset Managements kunder er i dag primært pensionskasser, fonde, virksomheder og kommuner.

Vi leverer fokuseret kapitalforvaltning, hvor målet er attraktive, risikojusterede afkast. Vores afkast er GIPS-certificerede siden 1996, og vores anerkendte investeringsteam har leveret solide resultater igennem årene.

Vi opererer med en "byggebloksstrategi" for vores produktpalette og kombinerer intern forvaltning med ekstern rådgivning.

 

Mandater

Vi forvalter primært balancerede mandater for vores kunder baseret på rådgivning om strategisk og taktisk aktivallokering. Samtidig forvalter vi også større, enkeltstående mandater på de enkelte aktivklasser. Vores performance er GIPS-certificeret siden 1996, og rapporteringen er tilpasset kundens behov og indeholder bl.a. porteføljemanagernes kommentarer til den forgangne periode.

 

Arrangementer

Gudme Raaschou Asset Management afholder med mellemrum fagligt relevante arrangementer. Når vi har vores udenlandske forvaltere i byen, inviterer vi ind imellem til en uformel sammenkomst for vores institutionelle investorer, hvor der er plads til diskutere markedsforventninger m.m. Arrangementerne kan også være hel- eller halvdagsseminarer med fokus på nye aktivklasser eller lign. Vi håber at se dig, der er institutionel investor, til et af vores arrangementer!  

 

Vores eksperter

Hos Gudme Raaschou Asset Management har vi en sektorbaseret tilgang til det internationale aktiemarked. Vi er specialiserede i danske og nordiske aktier samt danske stats- og realkreditobligationer. Vi samarbejder med eksterne eksperter på emerging markets-produkterne samt på nordamerikanske aktier og erhvervsobligationer.

Advokat

Private investorer hos Gudme Raaschou

Verdenskort

Mød vores egne og internationale eksperter

David Huang

Hvordan afvejer du bedst risiko og afkast? 

Klar profil = klar performance