Invitation til eksklusiv investeringsaften i Den Sorte Diamant

 

Vi har krig i Europa. Er det starten på en ny global verdensorden? Hvordan ser fremtidens investeringslandskab ud? Hvad kan vi forvente af afkast og renter i fremtiden?

Det og meget mere kan du blive klogere på, når vi inviterer dig til en indsigtsfuld og inspirerende aften i Den Sorte Diamant.

Du har mulighed for at invitere en gæst med. Vær opmærksom på begrænset antal pladser.

Vores investeringsaften finder sted: Mandag d. 24. april kl. 16.30 - ca. kl. 20.30 i Den Sorte Diamants Dronningesal

 

Hør Flemming Splidsboel om krigen mellem Rusland og Ukraine

Flemming Splidsboel Hansen, seniorforsker, især i forholdene i det postsovjetiske rum, herunder fx Rusland og Ukraine. Hans tematiske fokus er på indenrigspolitiske udviklinger, udenrigspolitik og brugen af militære virkemidler. Han er en hyppig brugt ekspert i danske og internationale medier.

 

Glæd dig til:

  • At Flemming Splidsboel Hansen kommer og giver sit indblik i krigen mellem Rusland og Ukraine
  • Pause med forfriskning
  • At få viden om afkast og økonomiske fremtidsperspektiver ved bankens cheføkonom Kai Lindberg og direktør Niels H. Antonsen fra vores kapitalforvaltningsselskab Gudme Raaschou, som forvalter investeringerne i Lån & Spar.
  • At der serveres en let anretning inklusiv drikkevarer

I løbet af arrangementet vil nogle af vores rådgivere, formueansvarlige og formuekonsulenter være til stede for sparring og rådgivning om din formue.

Vi åbner dørene fra kl. 16.00. Der er mulighed for parkering på www.blox.dk/parkering. Du kan i Den Sorte Diamant få en rabatkupon med en 20 % rabatkode, der kan bruges ved afhentning af din bil.