Skift til en klimavenlig bil - spar på lånet

Vælg et Grønt billån, når du skal låne til din elbil/plug-in hybridbil. Med en rente på 0,95% får du et billån, der er markant billigere end et traditionelt billån samtidig med, at du udleder mindre CO2.

Grønt billån

Grøn bil - grøn finansiering

De fleste af os vil gerne være med til at løse klimakrisen. En af de ting, som du kan gøre, er at vælge en bil, der udleder mindre CO2. Det vil vi gerne hjælpe med.

Medlemmer af DM, som køber en elbil eller plug-in hybridbil, kan få et grønt billån hos os. Et grønt billån er markant billigere (0,95%) end et traditionelt billån.

Nedenfor kan du beregne dit grønne billån:

Mere om vores grønne billån

Du kan låne til både en ny eller brugt bil.

Har du en udbetaling på 10%, kan dit grønne billån løbe i 8 år - men hvis du har min. 20% i udbetaling, kan dit billån løbe i 10 år.

Er du ikke medlem af en af de organisationer, som ejer banken (se liste), er renten 1,45% (2,47% ÅOP).

Skriv og hør mere

*Det med småt

For at få et grønt billån med medlemsfordele (rente 0,95%) skal du være medlem af en af de over 50 faglige organisationer, vi samarbejder med. Billån kræver almindelig kreditgodkendelse, og bilen skal kaskoforsikres. Udgifter til forsikring er ikke medregnet. Renten gælder ved oprettelse af nyt billån samt ved overførsel af billån fra andre banker/finansieringsselskaber. Lån & Spar har afsat en pulje på 100 mio. kr., der er øremærket lån til elbiler og plug-in hybridbiler.

Kundeservice

Du er velkommen til at kontakte os

Ring eller skriv til os og få mere at vide om Lån & Spar.

3378 1952

Skriv til os