Få Danmarks højeste rente på din lønkonto

Medlemmer af Forbrugsforeningen får særlige fordele i Lån & Spar. Vi mener nemlig, at det skal kunne betale sig at vælge en bank, du selv ejer. Se alle vores fordele her på siden og kontakt os.

Kontakt os
Kvinde drikker kaffe

Vidste du, at Forbrugsforeningen ejer Lån & Spar?

Ligesom Forbrugsforeningen har Lån & Spar i mange år arbejdet for at give særlige fordele til fagligt organiserede danskere. Lån & Spar har gennem årene opbygget en viden om de fleste fagområder og tilbyder derfor seriøs bankrådgivning til alle Forbrugsforeningens fagforeninger. Der er derfor særligt gode fordele til dig, som du kan læse mere om på denne side.

Læs mere nedenfor om dine fordele eller tag allerede nu fat i os.

skriv til os/book møde

Lån & Spar vinder igen pris for mest loyale kunder

En uafhængig måling fra Loyalty Group placerer nemlig Lån & Spar øverst på podiet, når det gælder loyalitet blandt bankkunder i Danmark. Faktisk vinder Lån & Spar prisen for tredje år i streg. Lån & Spars administrerende direktør John Christiansen peger på unikt ejerskabsforhold som afgørende for den flotte placering. Et ejerskab, som Forbrugsforeningen er en del af.

Dine medlemsfordele hos Lån & Spar

Sjov ved bordet

Få Danmarks bedste lønkonto

 • Lønkonto med høj rente på de første 50.000 kr.
 • Kassekredit med favorabel rente
 • Gratis Mastercard og gratis Visa/Dankort
 • Opsparing uden binding      
Grønt billån

Skift til elbil og spar på lånet

 • Lån billigt til elbil og plug-in hybridbil
 • Favorabel rente
 • Løbetid 8 år med 10% i udbetaling
 • Løbetid 10 år med 20% i udbetaling
Par ved rød bil

Lån billigt til din helt nye bil

 • Få et af landets absolut billigste billån
 • Du kan låne til en ny eller brugt bil
 • Vælg fast eller variabel rente
 • Ingen skjulte omkostninger på lånet
Kvinde med tablet

Gratis privatkonti i Lån & Spar

 • Gratis privatkonti i banken til dig og din ægtefælle eller samlever - uanset forretningsomfang
 • Spar 40 kroner i kontogebyr hver tredje måned
Mand krammer baby

Bæredygtighed og samfundsansvar

I Lån & Spar er ansvarlighed en del af vores DNA. Vi tager ansvar for vores kunder, medarbejdere og det samfund, der omgiver os. Derfor arbejder vi på at blive en mere bæredygtig bank.

Lån & Spar tror på stærke fællesskaber

I Lån & Spar tror vi på, at fællesskaber er til gavn for alle. Forbrugsforeningen er en af de mere end 50 faglige organisationer, som ejer os. Det er derfor, du som medlem får en række særlige fordele i banken - uanset om du er studerende, færdiguddannet eller selvstændig. I alt giver vi medlemsfordele til næsten 1 mio. mennesker.

Vi er grundlagt tilbage i 1880 ud fra et ønske om at give helt almindelige mennesker mulighed for at låne på rimelige vilkår. Den historie er vi stadig stolte af – som en moderne og bundsolid bank, der tilbyder alle typer bankprodukter.

Særligt for Forbrugsforeningen medlemmer

Til medlemmer af Forbrugsforeningen, skal det bemærkes at der kun kan oprettes én LSBprivat® Løn med medlemsfordele pr. husstand uanset antal medlemskaber af Forbrugsforeningen. Der kan dog til unge over 18 år, der selv er medlem af Forbrugsforeningen og har folkeregisteradresse i husstanden, også oprettes en LSBprivat® Løn med medlemsfordele.

Er du i tvivl, så kontakt os.

Par sidder foran PC

Skift til en bank, vi ejer i fællesskab 

Bliv kunde i Lån & Spar og få en personlig bank, hvor du er i centrum. Vi klarer alt det praktiske for dig, når du skifter til os - også kontakten til den bank, du skifter fra.

Kundeservice

Du er velkommen til at kontakte os

Ring eller skriv til os og få mere at vide om Lån & Spar.

3378 1916

Skriv til os

Find din nærmeste Lån & Spar

Som kunde hos os kan du altid få personlig rådgivning i et af vores rådgivningscentre. På kortet kan du finde den afdeling, der ligger tættest på dit hjem eller arbejde.