Privat
Erhverv
Om Lån & Spar
Sun Apr 30 18:51:02 CEST 2017


Balance beviser

Når du nærmer dig pensionen, har du ekstra god grund til at passe godt på dine investeringer.

Et år med nedture på aktiemarkedet kan koste dig dyrt, hvis din pensionsopsparing er tungt investeret i aktier, og du ikke længere har så mange år inden pensionen at indhente det tabte i.

Samtidig skal du selvfølgelig ikke gå glip af chancen for et godt afkast på din opsparing, mens tid er.

Derfor har dine investeringer brug for ekstra pleje i årene op til din pension, så du hele tiden har det rette forhold mellem afkastmulighed og risiko.Investeringsbeviser med indbygget nedtrapning af risikoen

Har du ikke tid og lyst til at bruge meget tid på at passe din pensionsopsparing, er otium-investeringsbeviser fra Lån & Spar MixInvest som skræddersyet til dig.

Med et otium-investeringsbevis får du løbende - og uden at skulle røre en finger - din risiko tilpasset efter en helt fast plan og frem mod det udløbsår, du har valgt.

Dertil kommer, at otium-investeringsbeviserne alle investerer i andele af andre investeringsafdelinger. Det giver dig en helt unik risikospredning.

Du kan købe otium-investeringsbeviser med det samme i din netbank.Tal med din rådgiver

Din rådgiver kan rådgive dig om pleje af din pensionsopsparing og otium-investeringsbeviserne. Så er du sikker på at få investeret din pension, så den afspejler dine særlige behov i forhold til den løbende balancering af dine investeringer og nedbringelsen af risikoen frem mod det tidspunkt, hvor du skal bruge opsparingen.

Udfyld kontaktformularen til højre eller ring til vores kundeservice på 3378 2000 og book et møde allerede i dag.Tilbage

Hør mere om investering

Udfyld navn og telefonnummer, så kontakter vi dig.