Privat
Erhverv
Om Lån & Spar
Tue Mar 28 19:47:04 CEST 2017

Kundetilbud

Lån & Spar Invest

Du kan handle investeringsbeviser i Lån & Spar Invest gennem alle banker og sparekasser. Foreningens beviser opbevares gratis i depot i Lån & Spar Bank, hvor du også kan købe investeringsbeviserne med lav kurtage.

Læs mere

LB Koncernen

Lån & Spar Bank samarbejder med LB Koncernen. Det betyder, at du som kunde i Lån & Spar Bank får adgang til nogle af markedets bedste betingelser og meget konkurrencedygtige priser på forsikringer. LB Koncernen er blandt landets 10 største skadesforsikringsselskaber og kan tilbyde næsten alt, hvad du som privatkunde kan få brug for.

Læs mere

Lån & Spar Bank giver organiseret rabat

Lån & Spar Bank samarbejder med en lang række selskaber og organisationer. Som kunde og/eller medlem får du masser af gode tilbud og rabat på en række finansielle produkter.

Læs mere

Kan du få medlemsfordele?

Vi samarbejder med en række organisationer. Hvis du er medlem af en vores samarbejdespartenere kan du læse meget mere om, hvilke fordele vi kan tilbyde dig på dine bankforretninger.

Læs mere

Sjov for hele familien med rabat

Er du klar til en sommer med vind i håret og et sug i maven, når du prøver rutsjebanen, eller er du mere til nuttede dyreunger? Som kunde i Lån & Spar Bank kan du nu prøve begge dele med rabat.

Læs mere