Sun Jul 15 23:16:51 CEST 2018
Privat
Erhverv

Lån & Spar Wallet til Android

Slut med pung og betalingskort. Nu behøver du kun din mobiltelefon, når du skal betale. Lån & Spar Wallet er en ny app til din Android-telefon, hvor du kan registrere dit MasterCard. Så kan du betale med dit MasterCard i butikkerne blot ved at holde din mobil hen over betalingsterminalen.

Lån & Spar Wallet gør det nemt, hurtigt og sikkert at betale kontaktløst ved blot at holde mobilen hen til forretningernes betalingsterminaler.

Læs mere om fordelene ved Lån & Spar WalletBredt samarbejde

Det er Lån & Spar i samarbejde med andre lokale pengeinstitutter, Sydbank, Spar Nord Bank, Arbejdernes Landsbank og Nykredit Bank, der har udviklet den nye wallet.Først til Android og internationale kort

Denne version af Lån & Spar Wallet er tilgængelig på Android-telefoner med version 5.0 (Lollipop) eller nyere.

I første omgang kan du tilmelde dine Mastercard og rene Visa-kort til Lån & Spar Wallet. Men så snart Dankort til mobilen kommer, kan du også få det i din Lån & Spar Wallet. På samme tidspunkt kommer appen til iPhones.Har du spørgsmål til Lån & Spar Wallet?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Kundeservice på 3378 2000. Du kan også skrive en mail til dem på kundeservice@lsb.dk

Har du spørgsmål?

Ring på 3378 2000 eller send os dine oplysninger, så kontakter vi dig.