Slapper af på gulvet

Vi har styr på dine data

EU's nye persondataforordning (GDPR) giver dig større kontrol over dine personlige data - altså de oplysninger om dig og dit liv, der er gemt hos andre. Her i Lån & Spar passer vi godt på dine oplysninger.

 

Sådan behandler vi dine data 

Som du nok allerede har fået en del e-mails om, er EU´s nye persondataforordning trådt i kraft den 25. maj 2018 under forkortelsen GDPR. Den nye forordning skal forebygge misbrug af personlige oplysninger, og den giver dig derfor større kontrol over de personlige oplysninger, du giver virksomheder adgang til.

 

Hvad er personoplysninger? 

Personoplysninger er informationer, andre kan bruge til at identificere dig som specifik person - det kan være alt fra dit navn og CPR-nummer til oplysninger om din religiøse og politiske overbevisning. 

Nogle personoplysninger er særligt følsomme og skal være ekstra beskyttede. Det er de oplysninger, som går helt tæt på dig som menneske og f.eks. beskriver dit helbred, din etnicitet og dit medlemskab af en fagforening.

Sådan er du selv med til at sikre dig mod misbrug for dine data 

I Lån & Spar vil vi gerne beskytte dig mod misbrug af dine personfølsomme data, også når du selv kontakter os. Derfor er det vigtigt, at du fremover kontakter os via vores sikre kanaler: 

For kunder

  • Som privatkunde kan du skrive til os i netbank.
  • Er du erhvervskunde, kan du fortsat skrive til din rådgiver på e-mail - hvis du vel at mærke sætter kode på dokumenter med personfølsomme oplysninger.
  • Du kan også downloade vores app 'Zapp' og kontakte os der.

 

Er du ikke kunde?

  • Så kan du bruge vores kontaktformularer på lsb.dk

Hvis du ikke sender os dine data sikkert, får du besked om at din henvendelse er afvist, og vi vil ikke få dine oplysninger. Du kan selvfølgelig også altid ringe på 3378 2000.

 

Hvilke oplysninger har Lån & Spar? 

Som bank indsamler vi en række personoplysninger om vores kunder - både almindelige og personfølsomme. I Lån & Spar tilbyder vi særlige fordele til medlemmer af en række fagforeninger, og derfor indsamler vi ofte oplysninger om fagforeningsmæssige tilhørsforhold. Vi spørger altid om dit samtykke, før vi indhenter data, og du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Du kan til enhver tid bede om at få oplyst, hvilke personoplysninger vi har om dig. 

Kontakt os

Kontakt os og få rådgivning, der passer til dine behov.