Vi er på rette spor

4. maj 2018

Jeg læste resultaterne af årets kundetilfredshedsundersøgelse med stor glæde. Igen i år er tilfredsheden med samarbejdet mellem jer kunder og os her i banken steget, og Lån & Spar er fortsat helt i top blandt de danske banker, når danskerne bliver spurgt om deres oplevelser som bankkunde.

Når jeg taler med vores kunder om tilfredsheden med banken, er der som regel én ting, de nævner allerførst: Mange er rigtig glade for at have en personlig rådgiver. En rådgiver, som er udpeget til at tage sig af deres økonomi, og som er klar til at tale både drømme og budgetter.

Det er også vigtigt for mange, at de får nye og tidssvarende IT-løsninger, der er lette at bruge, og som fungerer døgnet rundt.

Det er jeg glad for, for det er lige præcis de områder, vi har i fokus i udviklingen af Lån & Spar. Vi arbejder hele tiden med at øge vores medarbejderes kompetencer, så de matcher vores kunders behov. Vi arbejder også hver dag med at vedligeholde og udvikle vores mobil- og netbank, så vi kan tilbyde online-løsninger, der hjælper jer med hverdagens økonomi på en nem og sikker måde.

Vi ønsker, at vores kunder fortsat har en oplevelse af at have en personlig bank, der via personlig kontakt og gode IT-løsninger hjælper dig med dine spørgsmål og din økonomi.

Til sidst en stor tak til de mange kunder, der deltog i undersøgelsen og for den tillid, du viser os som bankkunde.

Med venlige hilsner

John Christiansen
Adm. direktør

Kontakt os

Kontakt os og få rådgivning, der passer til dine behov.