Kvinde med MasterCard i hånden.

Nu er du endnu bedre forsikret med Mastercard

Fra den 1. januar 2018 er der kommet nye muligheder med forsikringen på Mastercard Guld og Platin, så den dækker endnu flere af dine behov - både på ferien og herhjemme.

 

Nyheder til forsikringen

  • Skal du på studieophold eller studierejse i udlandet, er du forsikret på samme vilkår som ferie- og forretningsrejser.
  • Lejer du autocamper eller lystbåd på ferien, får du dækket 5.930 kr. af din selvrisiko med et Mastercard Guld og 9.990 kr. med et Mastercard Platin - ligesom du allerede gør, når du lejer bil. Det betyder, at du i mange tilfælde kan slippe for at købe en dyr tillægsforsikring.
  • Bliver du eller dine børn krænket på nettet eller udsat for identitetstyveri, sørger din forsikring for, at du får juridiske ressourcer og eksperter stillet til rådighed.

Find den rejseforsikring, der passer til dig

I vores kortsammenligning kan du se, hvordan du er dækket herhjemme og på rejsen med et Mastercard Guld og Platin. Du kan også nemt sammenligne de to forsikringer, så du er sikker på, at du har den forsikring, der passer bedst til dig.

Sammenlign dine muligheder med Mastercard


Har du brug for rådgivning?

Har du brug for økonomisk sparring, er du altid velkommen til at kontakte os. Skriv en besked eller ring til kundeservice på 3378 2000.

 

Kontakt os

Kontakt os og få rådgivning, der passer til dine behov.