Lille grøn plante

Bæredygtighed er også en god investering

I Lån & Spar tror vi på, at bæredygtighed er en god investering. Vi sætter en ære i at tage hensyn til miljø, klima og menneskerettigheder. Her kan du læse vores områdedirektør, Niels H. Antonsen, fortælle om, hvordan vi arbejder med ansvarlige og bæredygtige investeringer for vores kunder.

Af Niels H. Antonsen, områdedirektør i Lån & Spar

I Lån & Spar er ansvarlighed en del af vores DNA. Du kan derfor være sikker på, at du investerer i virksomheder, der tager hensyn til miljø, klima, menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder og anti-korruption, når du sætter dine penge i en af vores investeringsfonde.

Når vi sammensætter dine investeringer, vurderer vi altid de enkelte virksomheders bæredygtighed i forhold til den branche, de arbejder inden for. Og vi vælger virksomheder fra, som ikke arbejder i tråd med vores værdier - som f.eks. kontroversielle våben, tobak og gambling. I vores nyeste investeringsfond ’Globale Aktier Basis’ vælger vi også fossile brændstoffer fra.

 

Globale Aktier Basis tager ansvarlighed til et nyt niveau

I vores nye investeringsfond, Globale Aktier Basis, sætter vi barren endnu højere end tidligere. Investeringsfonden er til dig, der sætter bæredygtighed og ansvarlighed først, når du investerer dine penge. Her investerer du nemlig udelukkende i store virksomheder, som er blandt de 10% mest bæredygtige inden for deres felt.

Bliv klogere på Globale Aktier Basis

 

Vil du investere mere bæredygtigt?

Har du brug for gode råd til, hvordan du investerer mere bæredygtigt, så er du velkommen til at booke et møde hos en af vores dygtige investeringsrådgivere. Vi vil altid gerne hjælpe dig med at finde ud af, hvordan din portefølje kan blive mere ansvarlig.

Flere artikler om investering

Kvinde og mand med tablet

Få en stabil og langsigtet investering

Investeringsbeviser kan være en god måde at spare op på. De samler flere værdipapirer i ét papir.

David Huang

Tal investering med en rådgiver

Er det første gang, du investerer, eller trænger dine investeringer til et gennemsyn?

Business Invest

Guide til investering

Nybegynder? Vi guider dig hele vejen rundt, så du får den bedste start på dit investeringseventyr. 

Mand krammer baby

Samfundsansvar

Lån & Spar kom i sin tid til verden som et resultat af social ansvarlighed - længe for begrebet 'CSR' fandtes,

Kontakt os

Kontakt os og få rådgivning, der passer til dine behov.