Tre mennesker på standen med deres kajakker

Skal du leje bil?

Biludlejning er en prisjungle. Lejebilen kan se billig ud ved første øjekast, men inden du er hele vejen igennem bookingprocessen, er regningen pludselig meget større, end da du startede. Der er især to ting, som du skal være ekstra opmærksom på.

Lejeperioden

Hos mange biludlejere betaler du pr. døgn, ligeså snart lejeperioden er mere end 24 timer. Derfor kan det betale sig at være lidt taktisk, når du vælger afhentnings- og afleveringstidspunkt - hvis du kan få det til at passe med dine rejseplaner. 

En hurtig søgning på en større biludlejningside betød, at du ved at leje bilen i 24 timer i stedet for 25 timer kunne spare 443 kr. Eller ca. 48 % af lejeprisen for en Nissan Qashqai i Firenze lufthavn. 

Ekstraudstyr

GPS, ekstra chauffør, barnesæde... Hvor meget du skal betale i gebyr for ekstraudstyr, svinger fra selskab til selskab. Det gælder især prisen for ekstra chauffør og barnesæde. 

Hvis du tjekker prisen for en ekstra chauffør og barnesæde hos biludlejerne, igen i Firenze lufthavn, finder du en forskel på 3 euro om dagen pr. ekstra chaufør og hele 24 euro pr. døgn for barnesædet. Ganger du op, ender det med at gøre en pæn forskel i dit samlede regnskab for lejebilen. 

Husk derfor at beregne den samlede pris for billejen, inden du bestiller bilen. Og som med ferieboligen er det altid en god idé at tjekke priserne flere steder.

Kontakt os

Kontakt os og få rådgivning, der passer til dine behov.