Bolig

Så mange kundekroner får du

KundeKroner er en rabat, som automatisk bliver trukket fra din betaling hvert kvartal. Dine KundeKroner afhænger af, hvor stort dit realkreditlån er. Med den nye rabat får du 0,15 procent om året, af det beløb du skylder på dit lån. Har du f.eks. et lån på en million kr., får du nu 375 kr. pr. kvartal i rabat - dvs. 1500 kr. om året.

Også KundeKroner til erhvervskunder

Fra 3. kvartal 2018 får du også KundeKroner, hvis du er erhvervskunde og har dit realkreditlån hos Totalkredit. Ligesom privatkunder får du 0,15 procent i rabat af det beløb, du skylder på dit lån, frem til slutningen af 2019. Vær opmærksom på, at du kun får rabat på de første 20 millioner.

Hvad sker der efter 2019?

Målet er, at der også fremover vil komme KundeKroner til dig hvert år. Hvor mange KundeKroner, du får efter december 2019, afhænger af det tilskud Totalkredit modtager fra Forenet Kredit, som er den primære ejer af Totalkredit. Tilskuddet afgøres bl.a. af, hvor godt det går i Totalkredit.

Relaterede artikler

Lån & Spar Bank flag

Boliglån

Derfor bør du lægge dit 3%-lån om

Den globale uro driver renterne ned - især den internationale handelskrig og den politiske uro i Italien. Det gør de fastforrentede 2%-lån attraktive igen.