Få NemID på din mobil

NemID på din mobil

Med NemID nøgleapp er det nemt og hurtigt for dig at underskrive med NemID - og slut med at finde papkortet frem. Det eneste du skal gøre er at swipe på din telefon eller tablet for at godkende.

De fleste kender det godt. Du skal bruge dit NemID nøglekort, men kan ikke huske, hvor du har lagt det. Det slipper du for med Nem ID nøgleapp. Den er altid på din mobil og lige ved hånden.Godkend med et enkelt swipe

Mange foretrækker nøgleapp'en frem for nøglekortet, fordi det er nemmere at bruge.  Du godkender nemlig din betaling med et swipe. Og der er ingen nøgler i app'en, så du slipper for at taste dem ind og for at løbe tør for nøgler.

Høj sikkerhed

Den nye app er udviklet af bankerne i samarbejde med det offentlige. Du behøver derfor ikke at bekymre dig om sikkerheden. NemID nøgleapp er lige så sikker som det nøglekort, du har på papir.

 

Brug nøgleapp'en overalt

Du kan bruge nøgleapp'en alle de steder, du i også bruger dit NemID nøglekort. Du kan installere app'en på op til tre mobile enheder, så du både har den på din mobil og din iPad.

 

Download NemID nøgleapp her

Download din NemID nøgleapp til din iPhone, Android eller tablet.

App Store logo      Google Play logo

Kontakt os

Kontakt os og få rådgivning, der passer til dine behov.