Studenter i storkespringvandet

Lån & Spar mødte studenterne med knastørre håndklæder

Sommeren er over os. Byen er for længst sprunget ud. Og i slutningen af juni sprang også blomsten af dansk ungdom ud. Årets studenter blev født - og fejret. Helt rituelt gik turen forbi Storkespringvandet på Amagertorv, hvor Lån & Spar igen stod klar.

Huer og højt humør. Pyntede studentervogne. Sang og kolde øl. Sådan afsluttes tre års hårdt slid, nærmest rituelt, i slutningen af juni. Igen i år gik turen forbi - og selvfølgelig også i - Storkespringvandet på Amagertorv. Og traditionen tro, stod vi klar med knastørre håndklæder til de smukke unge mennesker.


Lån & Spar til tjeneste

"Vi har hovedkontor her ved Amagertorv og har altid kunne følge med i løjerne. Så hvorfor ikke tage aktivt del i dem og være til tjeneste ved Storkespringvandet," siger partneransvarlig Helle Sommer, der har ansvar for bl.a. vores studiekonto. "Og der var godt gang i den igen i år. Alle studenterne var søde og selvfølgelig i højt humør. Vi fik delt en masse håndklæder ud - så de modige vandhunde kunne køre tørre derfra", smiler Helle.


Drømmestudiet - og en drøm af en studiekonto

"Hos Lån & Spar har vi længe klædt studerende godt på under deres videregående uddannelser. Lært dem om budgetter, og hvordan de i det hele taget håndterer og optimerer deres studieøkonomi. Mange studerende tror, at studielivet leves på en sten. Men sådan behøver det ikke at være", fortæller Helle Sommer og uddyber: "Med et eller flere studiejobs og en studiekonto hos os er man rigtigt langt. Ingen andre banker kan matche vores studiekonto, der har Danmarks højeste rente. Det er også derfor, vi kalder den Danmarks bedste studiekonto."


Håndklæder - vejen til en ny relation

Med en tur i Storkespringvandet slutter en epoke - og der tages hul på en ny. Mange studenter har udsigt til flere år på skolebænken. Et nyt og mere selvstændigt studieliv, hvor pengene er små og fristelserne mange. Om knastørre håndklæder kan bygge bro, vil kun tiden vise.

Kontakt os

Kontakt os og få rådgivning, der passer til dine behov.