Kvinde ved fly

Få dit økonomiske rejsebevis med på tjeklisten - og med i bagagen

  • Valutaveksling
  • Gratis Visa/Dankort og Mastercard
  • Kassekredit
  • Økonomisk rejsebevis

 

Langt de fleste laver tjeklister, når de skal studere i udlandet. Men har din tjekliste også taget højde for økonomien? Hos os er du i gode hænder før, under og efter dit studieophold.

 

Et økonomisk rejsebevis giver tryghed

Med et økonomisk rejsebevis er du godt klædt på til et studieophold i udlandet. Vi har rigtig gode erfaringer med det økonomiske rejsebevis. I al sin enkelthed handler det om et dokument fra os som bank, der bekræfter din midlertidige økonomiske situation. Samtidig fungerer det som et bevis for dit studieophold. Det kan også være til omverden generelt. I nogle lande vil de være sikre på, at man har penge på lommen, inden man kommer ind i landet. Her er et økonomisk bevis rigtig godt at kunne vise frem.

 

Få styr på studierne med Danmarks bedste studiekonto

Er du studerende er en studiekonto hos os i det hele taget værd at overveje. Her får du ikke kun en lang række konkrete økonomisk fordele. Du får også en personlig rådgiver, der kender til livet som studerende og som kan rådgive dig omkring økonomien og hjælpe dig gennem studietiden.

Vil du vide mere om Lån & Spars Økonomisk rejsebevis og om Danmarks bedste studiekonto, så tag endelig fat i os.

Du kan ringe og booke et møde på 3378 2000 – så byder vi på en kop kaffe og en snak om, hvad vi kan gøre for dig, inden du rejser. Ellers er du selvfølgelig også velkommen til at springe direkte ud i det og søge om Danmarks bedste studiekonto. Det kan du ved at downloade mobilbanken og søge om studiekontoen.

 

”Flere og flere unge rejser ud på længere rejser for at hjælpe og være noget for andre”
Jyllandsposten

 

FLERE UNGE REJSER UD I VERDEN - OGSÅ INDEN STUDIESTART
Jysk Rejsebureau

 

<< Dannelsesrejser er kommet på Instagram >>
Berlingske Tidende

 

Personlig udvikling is the key!
Hele 95 % af unge svarer, at deres studieophold bidrog til deres personlige udvikling Kilroy

Kontakt os

Kontakt os og få rådgivning, der passer til dine behov.