Tre stk. MasterCard®

Sådan passer du godt på dine kort og konti


 1. Medbring altid flere kort

  Regel nummer et er at have flere kort med dig til udlandet, hvis du skulle miste eller få stjålet det kort. Det giver også en ekstra sikkerhed, hvis du rammer dit korts beløbsmaksimum.


 2. Opbevar dem forskellige steder

  Når du har flere kort med på rejsen, er det vigtigt, at du ikke går rundt med dem alle sammen i pungen. Så sikrer du dig bedre mod at miste alle kort på samme tid, hvis du f.eks. får stjålet din pung.


 3. Hold øje med dine kort og din konti

  Slip aldrig dine kort af syne! Heller ikke hvis den flinke tjener eller butiksindehaver lige vil tage dit kort med ud i baglokalet, når du skal betale regningen. Er du uheldig, bliver dine kortoplysninger kopieret, mens du venter.

  Når du er på ferie, er det i det hele taget en god idé at være ekstra opmærksom på dine kort og følge bevægelserne på dine konti. 


 4. Spær dit kort i netbank eller mobilbank

  Har du mistet dit kort, eller har du mistanke om misbrug, skal du spærre kortet med det samme. Du kan nemt spærre dine kort direkte i din mobilbank eller netbank.

  Du kan også kontakte os direkte. Er det uden for vores åbningstider, kan du ringe til Nets på telefon +45 4489 2750 for at spærre dit Mastercard og +45 4489 2929 for at spærre dit Visa/Dankort.

  Få mobilbank til din smartphone

Kontakt os

Kontakt os og få rådgivning, der passer til dine behov.