Ung kvinde lytter til musik på mobil

Fem apps til din ferieøkonomi

Når man holder ferie, er økonomi ofte det sidste, man orker at bekymre sig om. Uanset om ferien går til Hornbæk eller Hamborg. Derfor vi har samlet fem apps, som gøre det lidt lettere at holde styr på din økonomi, når du er på farten.

 

1. Mobilbank: Hold øje med din konto

Trak tjeneren det rigtige beløb i går? Hvor mange penge står der på din konto? Mange af de funktioner, du allerede kender, kan være nyttige på din ferie. Med mobilbanken i lommen kan du nemt og hurtigt holde styr på din økonomi.

Ung kvinde med mobil

Mobilbank giver dig overblik

Med mobilbanken kan du klare de fleste af dine banksager uanset tid og sted. På din ferie kan du bl.a.:

  • Tjekke din saldo og følge med i dit forbrug på rejsen
  • Overføre penge til dig selv og andre
  • Omregne valuta
  • Spærre dit kort, hvis du mister det

2. NemID nøgleapp: Kom hurtigt i netbanken

Det er ærgerligt at bruge ferietid på at rode med NemID-koder og papkort. Det slipper du for med NemID nøgleapp'en. Der kan du tjekke din netbank, e-boks eller sundhed.dk, uanset hvor du er. Med NemID nøgleapp’en behøver du bare at swipe en enkelt gang. 

Download NemID nøgleapp

 

3. Apple Pay: Betal med din iPhone

Med Apple Pay slipper du får at holde styr på et plastikkort. I stedet kan du betale med din telefon - uden at røre ved betalingsterminalen Du skal blot have en iPhone 6 eller nyere med den seneste IOS-opdatering.

Sådan får du Apple Pay

 

4. Google Pay: Betal med din Android telefon

Google Pay er en nem og enkel måde at betale i butikker, i apps og på hjemmesider med din Android telefon. Du kan betale alle steder, som tager imod kontaktløs betaling.

Få Google Pay på din telefon

 

5. MobilePay: Del regningen

Er I flere, der holder ferie sammen? Så kan det være svært at holde styr på, hvem der har lagt ud for hvad. Især hvis I venter med at gøre regnskabet op, til I er hjemme igen. Med MobilePay kan I klare det med det samme. 

Læs mere om MobilePay

 

Kontakt os

Kontakt os og få rådgivning, der passer til dine behov.