Kvinde ved fly

Coronavirus - kom hjem før tid med Mastercard


Nedenstående er gældende indtil 1. maj 2020.

Er du strandet i udlandet og ønsker at komme hjem før tid? Så er der nu udvidet dækning via Mastercard Guld og Mastercard Platin med en 'før-tid-hjemrejse'-forsikring.

De af vores kunder, som har et gyldigt Mastercard Guld eller Mastercard Platin (familiekort undtaget) er dækket af 'før-tid-hjemrejse'-forsikringen. Forsikringen dækker rejser, der er bestilt, betalt og påbegyndt før d. 13. marts kl. 15.00 og har oprindelig hjemrejsedato senest d. 1. maj kl. 23:59.

Der er yderligere forudsætninger m.m., der skal være opfyldt før forsikringen dækker - læs dette her. På ovennævnte link er der også mere detaljeret information om 'før-tid-hjemrejse'-forsikringen.

 

Du skal gøre følgende, hvis du vil hjem før tid

Befinder du dig i udlandet, og har det ikke været muligt via dit rejseselskab eller flyselskab, at få arrangeret en hurtigere hjemrejse til Danmark pga. COVID-19 virussen, har du nu mulighed for at ringe til SOS på +45 3355 2350, som sidder klar til at hjælpe, og fortælle om de muligheder der er.

Befinder du dig i det kontinentale Europa, er det en forudsætning, at der er mere end fem dage, til du skal rejse hjem. Hvis det land du befinder dig i er under eller på vej til 'Lock-down', skal du hurtigst muligt kontakte SOS på +45 3355 2350.

Kontakt os

Kontakt os og få rådgivning, der passer til dine behov.