Coronavirus

Coronavirus - tiltag i Lån & Spar

Coronavirussen er desværre blusset op igen. I Lån & Spar følger vi naturligvis Sundhedsstyrelsens anbefalinger. Ligesom vi gjorde i foråret, har vi igangsat en række initiativer for at mindske spredningen af coronavirus. Bl.a. arbejder størstedelen af vores medarbejdere hjemmefra.

Vi vil gerne passe godt på vores kunder og vores medarbejdere. Derfor håber vi, at alle vil tænke en ekstra gang over, om de har brug for at komme ned i banken, eller om det kan klares over telefonen eller et onlinemøde.

 

Har du et møde med banken

Har du et møde med os, anbefaler vi, at du overvejer, om mødet kan holdes som onlinemøde eller over telefonen. Er det ikke muligt, afholder vi mødet som et fysisk møde. Har du et fysisk møde i banken, men føler du dig ikke 100% frisk og rask, så skal du aftale med din rådgiver, hvordan mødet kan ændres eller flyttes. 

Hvis du besøger en af vores afdelinger:

  • Så siger vi goddag med et smil og undlader håndtryk :-)
  • Brug den håndsprit, vi har i alle afdelinger

 

Overvejer du at booke et møde?

Du er altid meget velkommen til at booke et møde med os. Vi anbefaler, at alle møder bliver holdt som telefon- eller onlinemøder. Er du kunde, kan du som altid booke et møde med os i din netbank. Er du ikke kunde, kan du booke et møde her via hjemmesiden

 

Hæv penge i vores pengeautomater

Har du brug for kontanter, kan du hæve penge i pengeautomaterne udenfor alle vores afdelinger. Når du skal betale for noget, anbefaler vi, at du bruger et kort eller en betalingsapp som MobilePay, Apple Pay m.fl.

Kontakt os

Kontakt os og få rådgivning, der passer til dine behov.