Væg i vatter

250 mio. revet væk på bare 13 timer


Er du en af de mange boligejere, der er ivrige efter at spare energi, CO2 og penge på varmeregningen, og dermed gøre noget for miljøet og din egen økonomi, så er tilskud fra Byggepuljen en ekstra mulighed. Men vær forberedt, for der er rift om tilskuddene.

På bare 13 timer er den pulje på 250 mio., der blev åbnet den 7. april, til energiforbedringer fra Bygningspuljen udsolgt. Ifølge Energistyrelsen er der modtaget 8.600 ansøgninger den 7. april. Nåede du ikke at indsende en ansøgning, så bliver der udbudt en ny tilskudspulje til sommer og endnu en senere på året.

 

Langt de fleste ansøgere vil få tilskud

De ansøgere, der nåede at indsende deres næsten færdige ansøgning, får mulighed for at indsende de kommende dage. Energistyrelsen er i gang med at behandle ansøgningerne. Langt de fleste ansøgere vil få tilskud, og der vil ikke blive givet afslag begrundet i, at puljens midler er opbrugt.

Ansøgere skal ikke foretage sig andet end at vente på svar, oplyser Energistyrelsen.

 

Vær forberedt til næste tilskudspulje

Energiforbedringer er jo langt fra gratis, men du skal være opmærksom på, at der frem til 31. maj er mulighed for at få udbetalt indefrosne feriepenge, og at der til sommer kommer endnu en mulighed for at opnå tilskud. Din bankrådgiver hjælper dig gerne med et økonomisk overblik. Og det hele bliver naturligvis lidt billigere, hvis du har forberedt en ansøgning til næste tilskudspulje.

Læs mere om, hvordan du søger tilskud, og hvad du kan få tilskud til 

 

Fakta om Bygningspuljen 2021:

  • Målrettet energiforbedringer i helårsboliger
  • Kan søges af privatpersoner, andelsboligforeninger, ejerforeninger i etageejendom mv.
  • Der gives bl.a. tilskud ved skift til varmepumper, isolering af klimaskærmen og til optimering af boligers drift.
  • Der gives bl.a. tilskud til skift fra olie-, gas- og biokedler samt elvarme til varmepumper og skift af varmepumper.

Kontakt os

Kontakt os og få rådgivning, der passer til dine behov.