
Pas på investeringssvindel
Har du nogensinde prøvet at blive kontaktet med et investeringstilbud, der virkede lidt for godt til at være sandt? Hvor afkastet var stort, hvis du bare overførte pengene hurtigt? Så har du måske været udsat for investeringssvindel. I mange sager om investeringssvindel lokker svindlerne med historier om f.eks. kendte, der har investeret og tjent mange penge på investeringer i kryptovaluta eller lignende – men det hele er løgn.
Desværre ser vi flere og flere eksempler på investeringssvindel i Danmark. Hvor danskerne blev svindlet for 33,5 mio. kroner i 2018, så var det beløb mere end fordoblet i 2020. Vil du undgå investeringssvindel, så brug din sunde fornuft og husk tre nedenstående råd:
Gode råd om investeringssvindel
- Vær opmærksom på, at investeringssvindel eksisterer og fortæl om fænomenet til dine venner og familie
- Få rådgivning, inden du investerer - og vær kritisk overfor tilbud, der lyder for gode til at være sande
- Husk, at hvis du en gang har investeret i et fupnummer, så er det sandsynligt, at svindlerne vil prøve at kontakte dig igen.
Er du blevet svindlet?
Hvis du allerede er blevet svindlet, så stop al kontakt med svindlerne og kontakt din bank. Måske kan vi hjælpe dig med at få nogle af pengene tilbage.
Læs flere nyheder

Reallønnen genvinder lidt af det tabte
De gennemsnitlige lønninger i dansk økonomi steg med 3,3% i 1. kvartal 2023. Inflationen er aftaget så meget, at reallønnen nu igen er stigende.

Ledigheden stort set uændret også i april
Fra marts til april steg antallet af ledige med 150 til 82.000 personer. Ledigheden ligger således stort set stabilt efter stigninger det sidste års tid.
Kontakt os
Kontakt os og få rådgivning, der passer til dine behov.