Visa-Dankort i pung

Har du også prøvet at overskride beløbsgrænsen på dit Visa/Dankort?

Flere og flere er begyndt at bruge mobiltelefonen til at betale med, når de er ude at spise eller handle ind. Det er nemt, smart og hurtigt klaret. Til gengæld betyder det også, at flere oplever at overskride beløbsgrænsen på deres Visa/Dankort – og det er ofte på grund af mobilbetalingerne, at det sker.

 

Mobilbetalinger betales typisk med Visa-delen

Når du bruger din mobiltelefon til at betale med – fx gennem betalingsapps som Google Pay eller Apple Pay, så er det Visa-delen på dit Visa/Dankort, du betaler med. Da Visa-delen har en månedlig beløbsgrænse på 25.000 kr., er der flere og flere, der bruger mobilbetaling, som kommer til at overskride deres beløbsgrænse. Og selvom 25.000 kr. på 30 dage måske kan lyde som et højt beløb, så er det ikke utænkeligt at nå derop, hvis man har en ekstra dyr måned med store udgifter til fx rejser, hårde hvidevarer eller elektronik.

 

Sådan undgår du at overskride Visa-grænsen

Som udgangspunkt kan du skifte mellem at bruge dit fysiske Visa/Dankort og din mobiltelefon, når du handler i Danmark. Langt de fleste tilfælde vil det nemlig være Dankort-delen, du betaler med på dit kort.

Derudover anbefaler vi, at du tilføjer et eller flere kort til dine mobile betalingsapps. Det kan fx være et Mastercard, som du så kan bruge, hvis du skal købe nogle dyrere ting. Det har nemlig en beløbsgrænse på hele 30.000 kr. om dagen.

 

Hvad med MobilePay?

Når du betaler med MobilePay, er det som udgangspunkt Dankort-delen af dit Visa/Dankort, du betaler med. Det er nemlig en dansk betalingsløsning. Der kan dog være enkelte tilfælde, hvor butikkerne aktivt har fravalgt Dankort-delen, og så vil det være Visa-delen af dit kort, der trækkes fra.

 

Er din grænse allerede nået?

Hvis du allerede har overskredet beløbsgrænsen på dit Visa/Dankort, skal du kontakte kundeservice på 3378 2000. De kan hjælpe dig med at nulstille din grænse mod et beløb på 150 kr.

Kontakt os

Kontakt os og få rådgivning, der passer til dine behov.