Kasselukning d. 30. november 2021

De fysiske kasser lukker

I takt med at flere og flere af vores kunder bruger deres net- og mobilbank til at klare deres økonomiske ærinder i dagligdagen, er der samtidig færre og færre, der bruger vores kasser i rådgivningscentrene. Vi har derfor valgt at lukke vores fysiske kasser fra den 30. november 2021 i følgende rådgivningscentre: Aarhus, Lyngby og på Nørreport og Vesterbro i København. De rådgivningscentre vil i stedet få nye pengeautomater, hvor du både kan hæve og sætte dine kontanter ind.

 

Brug pengeautomaterne, når det passer dig

Når du fremover har brug for at hæve kontanter, kan du bruge vores pengeautomater i rådgivningscentrene. De er åbne 24 timer i døgnet og er lette at bruge. I det seneste stykke tid har vi desuden opdateret mange af dem, så du i de fleste af pengeautomaterne både kan hæve og indsætte kontanter – præcis, når det passer dig.

Se her, hvor din nærmeste pengeautomat er

 

Vi er her for dig - naturligvis

Det er vigtigt for os at være en bank, hvor du fortsat kan få personlig hjælp og rådgivning, når du har brug for det. Så selvom vi lukker de fysiske kasser i vores rådgivningscentre, håber vi stadig på, at du kommer forbi, hvis du har brug for rådgivning eller har spørgsmål.

 

Få klaret det meste i din netbank

I din netbank kan du få klaret langt de fleste økonomiske ærinder. Har du derfor brug for at betale et girokort, bestille udenlandsk valuta eller lave udenlandske overførsler, kan du gøre det i din net- eller mobilbank. Er du i tvivl om, hvordan du gør, er du altid velkommen til at ringe til kundeservice.

 

Kontakt os

Kontakt os og få rådgivning, der passer til dine behov.