Forbrugerrådet TÆNK anbefaler realkreditlån fra Totalkredit

KundeKroner gør dit boliglån endnu billigere

Står du og skal låne penge til en bolig, kan det godt betale sig at vælge Totalkredit som realkreditlån – ikke mindst fordi Totalkredit tilbyder konceptet KundeKroner. Det er en rabatordning, der gør dit realkreditlån endnu billigere. Og en rabatordning, der spillede en afgørende rolle, da Totalkredit vandt prisen for billigste realkreditlån af ”Forbrugerrådet Tænk Penge” tidligere på året.

 

Totalkredit er billigste realkreditlån

Da Forbrugerrådet Tænk Penge tidligere på året tog temperaturen på landets fire realkreditinstitutter, blev otte forskellige lånesituationer opstillet, hvorefter der blev kigget på de løbende omkostninger. Det er de udgifter, du som boligejer skal betale til dit realkreditinstitut, når du låner penge af dem. Her var Totalkredit billigst i samtlige otte lånesituationer.

 

Solidarisk koncept gør boliglånet endnu billigere

At Totalkredit løb med anbefalingen som billigste realkreditlån hænger uløseligt sammen med konceptet KundeKroner. Det er en rabat på den bidragssats, du betaler for dit realkreditlån. KundeKroner gør altså, at dine samlede udgifter til dit realkreditlån bliver lavere. Det er et koncept, der er muligt at tilbyde, fordi Totalkredit er ejet af Forenet Kredit, der har et formål om at give så meget som muligt af overskuddet tilbage til deres kunder.

 

Stærke samarbejder bærer frugt

"I Lån & Spar samarbejder vi tæt med Totalkredit om at kunne tilbyde vores kunder et rigtigt godt boliglån. Det kommer derfor også os og vores kunder til gode, når Totalkredit anbefales af Forbrugerrådet Tænk Penge. Det er noget, vi er stolte af. Og så er det naturligvis heller ikke nogen hemmelighed, at vi er glade for, at konceptet KundeKroner passer rigtigt godt ind i vores værdier om en bank for fællesskabet", fortæller Michael Thorbek, boligchef hos Lån & Spar.

 

Få markedets billigste realkreditlån hos os

Overvejer du at købe bolig? Eller vil du måske lægge dit boliglån om, mens renten er lav? Så book et møde med en af vores personlige rådgivere. Så hjælper vi dig med en personlig beregning og et konkurrencedygtigt realkreditlån.

Kontakt os

Kontakt os og få rådgivning, der passer til dine behov.