Polaroid billeder fra ferien

Hvordan dækker din rejseforsikring med Mastercard?

Har du et Mastercard Guld eller Platin i Lån & Spar, er der knyttet rejseforsikring til kortet. Du kan læse her, hvordan forsikringen dækker din ferie i en coronatid.
- Vilkårene er gældende fra 12. maj til og med 31. oktober.

Hvordan dækker forsikringen?

Rejser du på ferie til et land, hvor Udenrigsministeriet ikke fraråder indrejse – altså et grønt eller gult land – så dækker din rejseforsikring fuldstændig som normalt.

Vælger du at rejse til et land eller område i Europa, hvor Udenrigsministeriet fraråder al unødig indrejse, er du stadig dækket for skader som følge af corona. Det kan være udgifter til hospital og behandling, karantæne eller ny hjemrejse, hvis du skulle blive smittet på rejsen.

Vi anbefaler altid, at du følger Udenrigsministeriets rejsevejledninger. Lande kan nemlig med kort varsel indføre restriktioner for at begrænse corona-smitte. Det kan f.eks. være, at de lukker grænser, indfører karantæne og aflyser flyafgange. I de situationer er du ikke dækket af rejseforsikringen.

 

Kan du afbestille din rejse?

Har du bestilt en pakkerejse, skal du kontakte dit rejsebureau for at høre om dine muligheder for at afbestille rejsen. Det gælder også, hvis du har bestilt din rejse gennem en tredjepart – f.eks. en hjemmeside.

Dækker de ikke din rejse, kan du bruge afbestillingsforsikringen på dit Mastercard. Forsikringen dækker, hvis du bestiller en rejse til et land, som er grønt eller gult. Bestiller du en rejse til et land, der er rødt eller orange, kan du som udgangspunkt ikke afbestille din rejse.

 

Du er velkommen til at kontakte Rejseservice

Har du spørgsmål til rejseforsikringen med Mastercard Guld og Platin, er du meget velkommen til at kontakte Rejseservice på 3355 3720.

 

Kontakt os

Kontakt os og få rådgivning, der passer til dine behov.