MitID accessories hvid

Vi byder MitID velkommen!

Nu er MitID her

Det nye MitID, der skal afløse NemID, er nu i luften. Der kan dog godt gå lidt tid, før det er din tur, så væbn dig med lidt tålmodighed. Overgangsfasen på MitID starter fra nu af og fortsætter indtil foråret 2022 – alt sammen for at sikre, at sikkerheden og overgangen bliver så god som mulig.

MitID er en ny og opdateret løsning, som du skal bruge til alt det, du plejer at bruge NemID til i dag. Det betyder, at du fremover skal bruge MitID til at logge på din netbank, tjekke din årsopgørelse og kommunikere med det offentlige – præcis, som du bruger NemID i dag.

 

Sådan får du MitID

Når det er din tur til at skifte til MitID, får du automatisk besked i din net- eller mobilbank. Når det sker, bliver du guidet igennem nogle få, enkle trin til at få MitID.

 

Har du opdateret dine personlige oplysninger?

Nogle kunder skal opdatere deres personlige oplysninger, inden de kan få MitID. Det er en ekstra sikkerhed for, at dine personlige oplysninger er korrekte - og at der ikke er nogen, der misbruger din identitet. Hvis du er blandt dem, får du et brev fra Digitaliseringsstyrelsen i din e-Boks.

Har du allerede modtaget et brev fra Digitaliseringsstyrelsen om at opdatere dine personlige oplysninger, er det en god ide at gøre det snarest muligt – så er du klar til at skifte til MitID, når det bliver din tur.

 

Behold dit NemID

Når du på et tidspunkt har fået MitID, skal du ikke smide dit fysiske nøglekort ud eller fjerne appen på din mobiltelefon. Der kan nemlig stadig være situationer, hvor du skal bruge NemID til at logge ind med. Du vil få besked, når du ikke længere skal bruge NemID.

 
React component error: Error while rendering "SDCNEoS.views.LatestNews" to "react_0HMCPT7349GHV": TypeError: Cannot read property 'title' of null at l (serverBundle.js:327:670444) -> …,null,[[0,5]])})}).call(this,n(41))},function(e,t,n){(function(r){var a,i;a=function(){"use strict"; at o (serverBundle.js:167:11018) at ye (serverBundle.js:167:12036) at t.render (serverBundle.js:167:14557) at t.read (serverBundle.js:167:14133) at renderToString (serverBundle.js:167:19336) at Script [131]:1:16

Kontakt os

Kontakt os og få rådgivning, der passer til dine behov.