Forbrugerrådet TÆNK anbefaler realkreditlån fra Totalkredit

Totalkredit er billigst - igen

For andet år i træk anbefaler "Forbrugerrådet Tænk Penge" Totalkredit som realkreditlån. Anbefalingen sker på baggrund af en test af de fire realkreditinstitutter i Danmark, hvor Totalkredit er det billigste realkreditlån på markedet. En udmærkelse, vi i Lån & Spar er glade for. Vores tætte samarbejde med Totalkredit giver os nemlig mulighed for at tilbyde vores kunder et rigtigt godt boliglån.

 

Det betaler sig at vælge Totalkredit

I testen af de fire realkreditinstitutioner i Danmark blev otte forskellige lånesituationer opstillet, hvorefter man så på de løbende omkostninger. Det er de udgifter, du som boligejer skal betale til dit realkreditinstitut, når du låner penge af dem. Her var Totalkredit billigst i samtlige otte lånesituationer.

 

Solidarisk koncept gør boliglånet endnu billigere

I testen viste det sig, at Totalkredits koncept KundeKroner var en afgørende grund til, at Totalkredit var billigst. Konceptet Kundekroner er en rabat på den bidragssats, du betaler for dit realkreditlån. Det er et koncept, der er muligt at tilbyde, fordi Totalkredit er ejet af Forenet Kredit, der har et formål om at give så meget som muligt af overskuddet tilbage til deres kunder.

 

Stærke samarbejder bærer frugt

"I Lån & Spar samarbejder vi tæt med Totalkredit om at kunne tilbyde vores kunder et rigtigt godt boliglån. Det kommer derfor også os og vores kunder til gode, når Totalkredit anbefales af Forbrugerrådet Tænk Penge. Det er noget, vi er stolte af. Og så er det naturligvis heller ikke nogen hemmelighed, at vi er glade for, at konceptet KundeKroner passer rigtigt godt ind i vores værdier om en bank for fællesskabet", fortæller Michael Thorbek, boligchef hos Lån & Spar.

 

Få markedets billigste realkreditlån hos os

Overvejer du at købe bolig? Eller vil du måske lægge dit boliglån om, mens renten er rekordlav? Så book et møde med en af vores personlige rådgivere. Så hjælper vi dig med en personlig beregning og et konkurrencedygtigt realkreditlån.

Kontakt os

Kontakt os og få rådgivning, der passer til dine behov.