Sparegris

Fra os til dig: Vores egne bedste sparetips

Hvad gør Lån & Spar ansatte egentlig selv for at passe på pengene? Vi har spurgt rundt i Lån & Spar og bedt dine bankfolk komme med deres egne bedste tips til en sund økonomi.

 

- Mit bedste tip er at printe alle dine betalingsserviceaftaler ud og sætte en halv time af til at gennemgå dem enkeltvis. Min erfaring er, at der ofte er mindst én aftale, du går og betaler til, men ikke længere bruger. Et andet godt tip er at benytte Spiir i din netbank. Så kan du hurtigt kategorisere alle dine udgifter - og få et overblik over, hvad du egentlig bruger på f.eks. mad, benzin, fastfood og restauranter.

Mads Poulsen, souschef Frederiksberg- Lav en madplan for hele ugen og køb ind på én gang. Så bliver du ikke fristet til småindkøb, fordi du køber ind i sidste øjeblik flere gange om ugen. Det har sparet min familie for mange penge. Og givet os bedre tid og mere ro i hverdagene.

Michael Bødker Lund, CRM-konsulent- Mit bedste spareråd er at tage cyklen til og fra arbejde, hvis du overhovedet har mulighed for det. Jeg sparer selv ca. 50 kroner om dagen i togudgift og får 'gratis' motion, når jeg cykler. Og så sparer jeg jo også tid - når transporttid og motionstid bliver slået sammen.

Palle Tipsmark, bankbetjent- De fleste af os kan spare penge, hvis vi kigger vores forsikringer igennem. Er det et par år siden, du har gennemgået dine forsikringer, betaler du sikkert for meget. Husk, at du ofte kan få en god rabat på forsikringerne gennem din fagforening. Og tit har de også andre rabataftaler, du kan få fordel af.

Daniel Taipele, pensionsrådgiver 

 


- Jeg kiggede regningen for min internetforbindelse igennem forleden. Og fandt ud af, at jeg betalte meget mere for mit abonnement, end de nye kunder gør. Priserne er åbenbart faldet, siden jeg blev kunde - men det er altså ikke kommet mig til gode. Så jeg kontaktede mit teleselskab og fik prisen sat ned. Nu sparer jeg 100 kroner om måneden på præcist det samme abonnement, som jeg havde før.

Niels Bruno Berntsen, marketingkonsulent

 

- Husk at tilmelde dig funktionen 'automatisk inddækning af overtræk' på alle dine konti inde i netbanken. Så sparer du renter, hvis I f.eks. har overtræk på fælleskonti som madkontoen.

Jesper Stenholt, filialdirektør Aarhus

 


- Nogle firmaer tager gebyr for, at du betaler regninger via Betalingsservice. Du kan undgå nogle gebyrer, hvis du i stedet betaler regningerne automatisk med et betalingskort. Jeg anbefaler derfor, at du får et betalingskort til din budgetkonto, hvor du tilknytter dine fast betalinger.

Jacob Cruse, filialchef Brønshøj

Kontakt os

Kontakt os og få rådgivning, der passer til dine behov.