Ung kvinde med mobil

Hent vores app, skift bank og få Danmarks absolut bedste studiekonto

Det bliver heldigvis hele tiden nemmere, det der med banken. I hvert fald hos Lån & Spar. Vores mobil-app Zapp kan mere og mere. 

Vi lavede oprindelig Zapp for at gøre det nemt at booke et møde med din personlige rådgiver via mobilen. I 2017 blev det muligt at søge om at få Danmarks absolut bedste studiekonto gennem Zapp. Nu er det også blevet virkelig nemt for dig, som er studerende, at skifte til Lån & Spar, når bare du har app'en.

 

Hent app, log-in med NemID og skift bank

Mange andre steder skal du stadig ned i banken med dine papirer og holde møde (eller hvis du er 'heldig' sende beskeder og mails frem og tilbage), hvis du vil skifte bank. 

Hos Lån & Spar kan du nu klare det hele med Zapp: Hent app'en, log-in med NemID, indtast dine oplysninger og vælg hvilke konti, du vil have hos os. 

'Unge synes jo, at det er en alvorlig ting at skifte bank, også når de er studerende. Der er rigtig mange, som bare fortsætter med den bank, deres forældre havde, uden at tænke nærmere over det. Men nu har vi i hvert fald gjort det nemt og sikkert at skifte til Lån & Spar', siger E-Business Chef Brian Vilhelmsen. 

 

Studerende testede bankskift via mobilen

For at være sikre på at alt virker som det skal og er til at finde ud af, har vi fået hjælp til at teste den nye mulighed for at skifte bank via Zapp. En gruppe studerende i 20'erne fra en af vores samarbejdspartnere, Ingeniørforeningen i Danmark IDA, prøvede at hente app?en og skifte bank.

'Jeg synes, det er nemt og tilgængeligt. De ting, man skulle, ville ikke have skræmt mig, hvis jeg sad derhjemme', siger en af test-deltagerne, Veronika Hjorth Wolin, som er 24 år og studerende på Københavns Universitet. Hun fortsætter:

'For nogle år siden ville jeg aldrig have turde skifte bank via en app på mobilen. Nu synes jeg, det er fint. Da jeg hørte om det, tænkte jeg, at det lyder smart. Nemt og smart. Der er jo efterhånden mange ting, jeg føler mig tryg ved at gøre på telefonen - betale for eksempel, og alt der har at gøre med min uddannelse, tjekker jeg også via mobilen'.

 

NemID betyder sikkerhed

Der er i det hele taget sket rigtig meget med brug af mobiltelefonen på få år. Det er ikke længe siden, at NemID kun var noget med nøglekoder på et papkort, men i dag har mange unge også deres NemID - og en hel masse andet - som en app på deres smartphone.

Og det går tilsyneladende helt fint med det, konstaterer Helle Sommer, Partneransvarlig og blandt andet ansvarlig for Zapp hos Lån & Spar. Hun kiggede spændt med, da muligheden for bankskift via Zapp blev testet:

'Vi var lidt nervøse for, om de unge testere fx kunne finde ud af gå ind i e-Boks og finde deres SU-meddelelse. Eller om det virkede afskrækkende at overføre deres skatteoplysninger inde i app'en. Det var overhovedet ikke noget problem', siger hun og fortsætter:

'Der er selvfølgelig stadig nogen, der gerne vil tale med et menneske, før de skifter bank, og det kan de også sagtens komme til. Vi er jo en personlig bank. Med Zapp har vi nu lavet en løsning for dem, der vil og kan skifte bank helt selv og via mobiltelefonen', slutter Helle Sommer.

Kontakt os

Kontakt os og få rådgivning, der passer til dine behov.