To unge mennesker med flyttekasser

Få din egen base med et forældrekøb

Tænker du på at flytte hjemmefra, så tal med dine forældre

Et forældrekøb er ikke så kompliceret, som mange forældre tror. Helt konkret handler det om, at dine forældre køber en ekstra bolig til dem selv og lejer den ud til dig. De betaler ydelsen på deres lån og vedligeholder lejligheden. Du betaler den månedlige leje, som du ofte får hjælp til via boligstøtten.

 

Tal med Lån & Spar om, hvordan man gør

Dine forældre låner penge til en bolig på samme måde, som hvis de købte den til sig selv. De kan finansiere forældrekøbet med et realkreditlån eller et banklån. Det kan også være, at de har noget friværdi eller en opsparing, de vil investere.

 

Hvad koster et forældrekøb om måneden?

Prisen på et forældrekøb afhænger af mange forskellige ting. Blandt andet af, hvordan deres økonomi ser ud. Måske en af dem har sit eget firma? Måske de har en særlig skatteordning eller har formue i egen bolig? Der er mange måder at finansiere et forældrekøb på. Og det er mange gange billigere og smartere, end man tror.

 

Kunne du tænke dig at høre mere …?

Tag dine forældre under armen og lad os forklare dem, hvordan I kan slå to fluer med et smæk. Ring til os og book møde på 3378 2000 – så byder vi på en kop kaffe.

Kontakt os

Kontakt os og få rådgivning, der passer til dine behov.