140 års fødselsdag

Fødselsdagshilsen

Kære læser

For 140 år siden - den 23. september 1880 - stiftede en gruppe af borgere Laane- og Sparekassen for Embeds- og bestillingsmænd. Visionen var at skabe en helt ny bank, der gav almindelige mennesker adgang til at låne penge på rimelige vilkår. Deres initiativ førte til en ny måde at se kunder og service på. Og lige siden har det angivet retningen for den lille, ny bank, der har vokset sig større, men stadig tilbyder personlig rådgivning af højeste kvalitet til alle kunder.

I dag under navnet Lån & Spar. I dag ejer du og vores øvrige kunder banken. Fuldstændig i tråd med den fællesskabstanke vi i sin tid udsprang af. Et fællesskab, hvor helt almindelige mennesker får kvalificeret rådgivning til en god og sund økonomi, og hvor du er med til at bestemme, hvordan vi bruger overskuddet. I dag bliver det brugt på at udvikle unik rådgivning, på at tilbyde særligt gode priser og på at levere udbytte til de organisationer, som er aktionærer i banken.

For heldigvis bobler fødselsdagsbarnet stadig af virkelyst og nye initiativer. I tæt samarbejde med de enkelte organisationer har vi senest udviklet et rådgivningskoncept, der bygger på en særlig indsigt i de økonomiske forhold for medlemmerne. ”Pro rådgivning” er helhedsrådgivning baseret på den enkelte kundes profession. Det er unikt for Lån & Spar og løfter niveauet for personlig rådgivning.

Præcis som for 140 år siden.

Vi kipper med flaget, fejrer fællesskabet og vores bank. Og når jeg siger vores, mener jeg vores. Tillykke til dig og din bank fra alle os, der arbejder for dig og din økonomi.

Med venlig hilsen

John Christiansen
Administrerende direktør

Kontakt os

Kontakt os og få rådgivning, der passer til dine behov.