To seniorer på museum

Bliv medlem af KILS

Hvad laver vi?

KILS er en seriøs og sjov kunstforening i Lån & Spar, som blev stiftet i 1984. Formålet med foreningen er at udbrede kendskabet til forskellige former for kunst. Kunsten kan være udtrykt gennem medier som malerier eller skulpturer, og i mange forskellige formater og farver.

Kunstforeningens bestyrelse vælges af medlemmerne, og står for køb af kunst fra gallerier eller ved besøg hos kunstnere hele året, hvortil der også arrangeres besøg. Hvor meget kunst der bliver købt, afhænger af antallet af medlemmer, og den økonomiske støtte, som bankens direktion yder.

Mange medlemmer = mere kunst = flere gevinster

Som medlem af kunstforeningen, har du mulighed for at vinde hvert år! Du øger dine vinderchancer med et ekstra lod i puljen for hvert år, hvor du ikke vinder. Er du uheldig ikke at vinde fem år i træk, vinder du automatisk det sjette år.

Hvor meget koster det?
400 kr. om året vil første gang blive trukket på din konto i forbindelse med din indmeldelse. Derefter bliver årskontingentet trukket på maj måneds lønseddel.

Udfyld nedenstående og send tilmeldingen til KILS, Højbro Plads inden udgangen af februar, så deltager du allerede i lodtrækningen om kunst på generalforsamlingen i marts.

foreninger i Lån & spar

Kaffesnak

Information til nye medarbejdere

Her på siden har vi samlet en række informationer om alt fra personalevilkår og forsikringer til regler i Lån & Spar. Informationerne kan være gode at kende til, inden du starter.

  • Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at ringe til HR-afdelingen på 3378 2092.
Tre kvinder på café

Personaleforeningen - PILS

Formålet med PILS er at skabe et endnu bedre socialt netværk i Lån & Spar og at bidrage til en sjovere og mere aktiv arbejdsplads - alt sammen i tråd med bankens værdier.

  • PILS bidrager til en sjovere og mere aktiv arbejdsplads - alt sammen i tråd med bankens værdier.