Ung kvinde med Visa kort

Som medarbejder i Lån & Spar får du en række fordele, som du kan læse mere om her. Har du spørgsmål, så tøv ikke med at hive fat i HR.

Medarbejderfordele

Ferie og fri

Sjette ferieuge

Udover dine fem ferieuger og fem omsorgsdage, får du tildelt en sjette ferieuge, hvilket betyder, at du får en ekstra uges ferie.

Ekstraordinære fridage

Du får en betalt fridag, når der sker noget ekstraordinært i dit liv.

Det gælder, når du:

 • oplever dødsfald i din nærmeste familie
 • skal flytte
 • bliver gift
 • kan fejre sølvbryllup.
Læsefri til eksamen

Når du skal til eksamen på en uddannelse, der er godkendt af din leder, giver banken én læsefridag pr. fag, du skal til eksamen i. Du får naturligvis også fri på selve eksamensdagen. Derudover giver banken fri i fem arbejdsdage til færdiggørelse af hovedopgaven på Finansuddannelsen, Akademiuddannelsen og HD 2. del. Al uddannelse skal være aftalt med og godkendt af din leder inden studiestart, da uddannelsen skal være relevant for enten nuværende eller fremtidig stilling i banken.

Fri hvis dit barn er sygt

Er dit barn sygt, har du ret til at holde op til fem dages fri for enten at passe dit barn selv eller arrangere passende pleje. Du har ret til at holde fri, hvis dit barn er hjemmeboende og normalvist op til 15 år.

Ung mand og kvinde drikker kaffe

Personalebanken

Ønsker du at samle din økonomi hos Lån & Spar, bliver du tilknyttet kreditafdelingen. Alle personalesager behandles med samme krav om oplysninger som til vores kunder.

Som medarbejder har du adgang til disse vilkår, når du låner:

 • Lån på personalevilkår gives til mindsterenten - dog min. 3,00 %. Du skal ikke betale gebyrer og provisioner. Dog skal du betale for stempel og gebyrer til offentlige myndigheder.
 • Du kan låne op til en million kr. Hvis du skal låne mere, bliver det bevilget til billigste kunderente på det pågældende produkt.
 • Ved hver enkelt bevilling tages der stilling til, om banken vil kræve sikkerhed for lånet.
 • Det er kun muligt at gennemføre en konvertering og omlægning af realkreditlån, samt få vurderet sin ejerbolig én gang årligt til personalepris. Det gælder pr. ejendom.
 • Yderligere konverteringer, vurderinger og omlægninger kan naturligvis gennemføres - dog til samme pris, som kunderne betaler. Med undtagelse af kurtage, hvis du handler gennem banken.

Har du spørgsmål, kan du altid hive fat i kreditafdelingen ved at sende dem en mail på 'Post til Kredit'

Medarbejderfordele i Lån & Spar

Mand drikker morgenkaffe

Forenede Gruppeliv

Som medarbejder bliver du omfattet af en gruppelivsforsikring, som dækker ved dødfald og kritisk sygdom.

Par sidder i sofa og kigger på PC

Pension hos Velliv

Hos Velliv kan du se din pensionsopsparing, forsikringer, indbetalinger mm. Har du spørgsmål, sidder Velliv klar til at rådgive dig.

Betaling med kort

Du får din egen lønkonto hos os

Som medarbejder bliver du automatisk oprettet som kunde med lønkonto, betalingskort og netbank. Det er helt frivilligt om du vil samle resten af din økonomi hos Lån & Spar. Derudover kan du få et Mastercard Guld til 0 kr., som er inkl. en rejseforsikring.

Andre medarbejdertilbud

Videreuddannelse

I Lån & Spar hjælpe dig godt på vej med videreuddannelse og udvikling af dine kompetencer. Derfor betaler vi for bøger og kursusafgifter. Al uddannelse skal være aftalt med og godkendt af din leder inden studiestart, da uddannelsen skal være relevant for enten din nuværende eller fremtidige stilling i banken. Har du brug for en PC til studiet, stiller vi dig en til rådighed i uddannelsesperioden.

Du får desuden én læsefridag pr. fag, du skal til eksamen i, og du får naturligvis også fri på selve eksamensdagen.

Ferieboliger

Som medarbejder har du mulighed for at leje en af Lån & Spars ferieboliger. Vi har et sommerhus i Saltum, Husgöl (Sverige) og en lejlighed i Fuengirola (Spanien, Malaga).

Du kan læse mere om de enkelte boliger, se priserne og læse, hvordan du lejer en feriebolig på vores intranet.

Bank i bevægelse
'Bank i bevægelse' er et strategisk arbejde i Lån & Spar. 'Bank i bevægelse' bygger på grundtanken om, at der er sammenhæng mellem sundhed, trivsel, øget energi og velvære. Og lige så vigtigt, at netop disse faktorer er afgørende for vores arbejdsglæde, generelle tilfredshed både på arbejdet og i fritiden og vores performance. Hvis vi vil præstere gode resultater og nå i mål med vores strategiske målsætninger, skal vi også have det godt - med os selv og med hinanden.

Lån & Spar vil gerne tage medansvar for den enkeltes sundhed og velbefindende. Derfor ønsker vi at uddanne og understøtte medarbejdernes arbejde med at kende egne værdier, kunne prioritere i livet ud fra disse og tage ansvar for at leve det gode liv.
Rabat hos PureGym og SATS

Lån & Spar har en firmaaftale med PureGym og SATS.

Hos PureGym får du 15% rabat på deres Plus medlemskab.

Hos SATS får du 15% rabat på alle typer medlemskaber. Rabatten gælder dog ikke add-on medlemskaber. 

Du kan læse mere om rabataftalerne på intranettet.

Mastercard til medarbejdere

MasterCard® Guld

Mastercard Guld

 • Gratis for medarbejdere
 • Kreditmaksimum 50.000 kr.
 • Forbrugsmaks/Varekøb 50.000 kr.
 • Hæv 6.000 kr. pr. døgn
 • Inklusiv rejseforsikring
MasterCard® Platin

Mastercard Platin

 • Koster 750 kr. om året for medarbejdere
 • Kreditmaksimum 100.000 kr.
 • Forbrugsmaks/Varekøb 100.000 kr.
 • Hæv 10.000 kr. pr. døgn
 • Inklusiv rejseforsikring