Tre kvinder på café

Bliv medlem af PILS

Hvem er PILS?
PILS er personaleforeningen i Lån & Spar Bank, som har eksisteret i mere end 30 år. Formålet med foreningen er at skabe et bedre socialt netværk for medarbejderen, samt at bidrage til en sjovere og mere aktiv arbejdsplads - alt sammen i tråd med bankens medarbejderværdier.

Hvad koster det?
En stor del af bankens ansatte er i dag medlem af PILS, og hver måned betaler de et medlemskontingent på kr. 40,- (Jylland og Fyn kr. 30,- ). Indbetalingen til PILS sker automatisk via din løn, fra den dag du tilmelder dig.

Hvorfor skal jeg være med?
Hvert år forsøger PILS at lave et interessant program for alle medlemmerne. En af de største begivenheder er den årlige generalforsamling og den efterfølgende meget populære PILSfest. Udover festen kan du også deltage i arrangementer som DHL-stafet, vinaften eller vores fantastiske jule-banko med mange flotte gevinster. Og til nogle af arrangementerne, som f.eks. Bon Bon land og Cirkus Arena, har du også mulighed for at invitere hele familien med.

Indmeldelsesblanket til PILS

Jeg indmelder mig hermed i PILS - Personaleforening i Lån & Spar Bank A/S. Jeg er bekendt med foreningens vedtægter, som jeg har fået udleveret.

foreninger i Lån & spar

Kaffesnak

Information til nye medarbejdere

Her på siden har vi samlet en række informationer om alt fra personalevilkår og forsikringer til regler i Lån & Spar. Informationerne kan være gode at kende til, inden du starter.

  • Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at ringe til HR-afdelingen på 3378 2092.
To seniorer på museum

Kunstforeningen - KILS

Formålet med foreningen er at udbrede kendskabet til forskellige former for kunst. Kunsten kan være udtrykt gennem medier som malerier eller skulpturer, og i mange forskellige formater og farver.

  • KILS udbreder kendskabet til kunst - lige fra maler-, tekstil-, skulptur- og smykkekunst.