Blå maling

Fradrag for blanke vinduer. Sidste chance i år.

Får du alle fradrag med? Du kan stadig nå de sidste!

Får du en pause i juletravlheden, så husk at det er ved at være sidste chance, hvis du skal udnytte dine muligheder for skattefradrag i 2016. Vi har lavet en liste over fradrag, du stadig kan nå at få glæde af.

 

 1. Fradrag for blanke vinduer, rene gulve og velholdte højbede 

  For skatteåret 2016 kan du få fradrag på selvangivelsen for op til 6.000 kroner for rengøring, vinduespudsning eller havearbejde. Fradraget er pr. person. Trænger dine vinduer til at blive pudset, eller har du brug for en hånd med haven, så se om du kan få hjælp inden årsskiftet. Så kan du få fradraget med for 2016.

 2. Fradrag for energiforbedrende tiltag og udvendig maling af din bolig

  Vil du gøre din bolig mere miljøvenlig? Og har du brug for håndværkerhjælp til det? Så kan du trække op til 12.000 kroner af regningen fra i skat. Fradraget er pr. person. Så hør din håndværker, om han kan nå at hjælpe dig inden d. 31. december. Og husk, at 2017 er det sidste år, hvor du kan få servicefradrag for energiforbedrende tiltag og udvendigt malerarbejde. 

 3. Fradrag for indbetaling på livrente og ratepension

  Som du måske ved, får du fradrag, når du indbetaler på din ratepension eller livrente. Vi er klar til at hjælpe dig inden 30. december, hvis du ønsker at udnytte dit fradrag for 2016. 

 4. Indskud på aldersopsparing

  Sidst, men ikke mindst et tip, der ikke giver dig fradrag for 2016, men alligevel på sigt kan spare dig penge i skat. Når du sparer op på en aldersopsparing, betaler du nemlig en lav skat af afkastet. Du kan maksimalt skyde 28.900 kroner ind på din aldersopsparing i år. Vil du udnytte beløbsgrænsen, skal du huske at sætte pengene ind inden årsskiftet. 

Kontakt os

Kontakt os og få rådgivning, der passer til dine behov.