Sjov for hele familien med rabat!

Rabat på familiesjov

Er du klar til vind i håret og et sug i maven, når du prøver rutsjebanen, eller er du mere til nuttede dyreunger? Som kunde i Lån & Spar kan du nu prøve begge dele med rabat.

Få op til 25 % rabat, når du køber billetter til en lang række forlystelses- og dyreparker i hele Danmark. Billetterne er gyldige til en indgang i sæsonen for den enkelte forlystelse, så du bestemmer selv, hvornår du vil af sted. Og du kan selvfølgelig købe billetter til hele familien. 

Sådan får du rabat

For at få rabat skal du oprette dig som bruger. Herefter kan du se alle de parker, du kan bestille billetter til. Billetterne sælges gennem en webside, som administreres af Affinion International.

Opret dig som bruger og få op til 25 % rabat


Har du spørgsmål?

Vi har samlet de mest almindelig spørgsmål i en FAQ her på siden. 

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive til Affinion International ApS på information@medlemsservice.com. De besvarer mails mandag til fredag fra kl. 9 - 15.
Hvis jeg har købt print-selv billetter, behøver jeg så selv at printe billetterne ud på forhånd?
Ja, aftalen med de forskellige forlystelsesparker er at billetterne skal printes ud og fremvises ved indgangen.
Jeg har glemt mine billetter/glemt at printe mine billetter - kan jeg nøjes med at vise kvitteringen ved indgangen?
Nej, det er desværre ikke tilstrækkeligt med kvitteringen, da stregkoden på billetten skal scannes ved indgangen for at sikre at der ikke sker misbrug
Hvis jeg har købt print-selv billetter, kan jeg så fremvise billetterne på min mobil ved indgangen?
Nej, det er desværre ikke muligt på nuværende tidspunkt. Aftalen med de forskellige forlystelsesparker er, at billetterne skal printes ud og fremvises ved indgangen.
Der findes ikke så mange forlystelser til sommeren når jeg besøger portalen. Hvornår kan jeg købe billetter til sæsonforlystelserne?
De fleste sæsonforlystelser vil typisk åbne for salget ca. to uger før deres åbning. Hvis de fx åbner 15. maj, så vil du altså typisk kunne købe billetter fra ca. 1. maj.
Jeg vil gerne købe billetter til en forlystelsespark, men den melder 'udsolgt'. Kommer der flere billetter?
I langt de fleste tilfælde vil der komme flere billetter, men du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til en specifik forlystelsespark. 
Hvis jeg har købt billetter som ikke er print-selv, hvornår kan jeg så forvente at modtage dem?
Vi ekspederer ordrer dagligt, men det er vores erfaring at det kan tage nogle dage inden breve kommer frem med posten, så vi anbefaler typisk at du bestiller senest 7 dage inden du skal bruge billetterne.
Jeg har købt billetter, men kom alligevel ikke af sted til forlystelsesparken. Kan billetterne så refunderes og hvordan?
Nej, købte billetter kan ikke refunderes, da vi ikke har mulighed for at se om der er taget en kopi, eller om billetten har været anvendt.

Kontakt os

Kontakt os og få rådgivning, der passer til dine behov.