Få overblik over realkredit med ny app

Tænker du på, hvad det vil koste dig at købe ny bolig? Eller om du kan få noget ud af at lægge dit realkreditlån om? Så kan du starte med at hente app'en fra Totalkredit og Lån & Spar. Du skal ikke logge ind eller bruge NemID, og du kan altid nemt komme i kontakt med en rådgiver i dit nærmeste rådgivningscenter, hvis der er noget, du vil vide mere om.

 

Beregn lån

Hvad vil dit boligkøb koste dig med fast eller variabel rente? Og hvad betyder det, hvis du vælger afdragsfrihed? Det kan du lynhurtigt regne på. Du skal bare indtaste prisen på den bolig, du har kig på - og det beløb, du vil låne.

 

Tjek dit lån

Kan det betale sig for dig at omlægge dit realkreditlån? Det kan du få en idé om, når du indtaster din adresse. Så finder app'en frem til dit lån og regner på, hvad du kan få ud af at vælge en anden type lån.

 

Søg bolig

Hvilke boliger er til salg i dit område - og hvad vil det koste dig hver måned, hvis du finansierer den med et realkreditlån? Det kan du let se i app'en, hvor du også får oplysninger om den bolig, du har kig på.

 

Se KundeKroner

I app'en kan du se, hvor mange KundeKroner du kan få i rabat i betalingen af dit Totalkreditlån. KundeKroner er en kontant fordel, som er garanteret indtil 2020 for alle kunder med realkreditlån i Totalkredit.

 

Beregninger er vejledende

Vær opmærksom på, at låneberegningerne kun er vejledende og ikke er baserede på detaljer om kundens lån. Låneoplysningerne bliver hentet fra tinglysning.

Kontakt os

Kontakt os og få rådgivning, der passer til dine behov.