Nyhedsbrev - Lån & Spar
Top
Inflationen æder din opsparing
Vi danskere har aldrig haft så mange penge stående i banken. Men passer du ikke på dine penge, gnaver inflationen støt og roligt af din opsparing.
Sådan sikrer du dine nærmeste
De færreste af os er i tvivl om, hvem der skulle arve os, hvis vi pludselig dør. Alligevel er der mange af os, der ikke har sikret os, at vores pensionsopsparing faktisk ville ende, hvor den skulle, hvis vi går bort før tid. Lån & Spars pensionsekspert Anker Meisling Andersen giver gode råd til, hvordan du sikrer dine nærmeste.

Hvor sikkert er boligmarkedet egentlig i dag?
Finanskrisen er overstået. Priserne på det danske boligmarked er i dag tilbage, hvor de var før den voldsomme krise. Men hvor trygt kan du så sove om natten som boligejer? Boligøkonom, Karsten Poul Jørgensen, giver os en status.
Gode råd til dine Black Friday-indkøb
Sidste år slog ”Black Friday” alle rekorder. Danskerne handlede nemlig for hele to milliarder kroner på denne dag. I år er Black Friday den 24. november.

Hopper du (igen) med på indkøbsvognen, har vi samlet seks gode råd til, hvordan du finder de bedste priser – og undgår fælderne.Din nye bil er blevet billigere
I starten af oktober fik vi lavere registreringsafgifter på langt de fleste biler. Vi gennemgår de nye regler.

Bund
Lån & Spar Bank A/S, Højbro Plads 9-11, 1200 København K
Telefon 3378 2000, lsb@lsb.dk, CVR 13538530