Dankort VisaDankort Mastercard

Ny sikkerhedsløsning, når du handler på nettet

Mastercard, Dankort og Visa/Dankort bruger en sikkerhedsløsning, der gør det mere sikkert for dig at handle på nettet. Den hedder 3D-Secure. Det er den ekstra sikkerhed, hvor du modtager en kode på SMS, som du indtaster på den hjemmeside, hvor du er ved at foretage et køb, før betalingen er godkendt.

Denne sikkerhedsløsning er blevet forbedret, så du udover koden på SMS, også skal skrive en personlig kode, når du bruger dit kort på nettet. Du har også mulighed for at gennemføre din betaling ved at godkende med NemID.

 

Har du ikke NemID nøgleapp -  læs hvordan du nemt får det

Vil du hellere oprette en personlig kode til dit kort -    klik her

 

Butikker skulle indføre ny sikkerhedsløsning inden 11. januar 2021

Den nye sikkerhedsløsning er en del af et europæisk samarbejde og lovgivning og skal efterleves af både banker og butikker på nettet. Hvis du handler på nettet, med en butik, som ikke har opdateret til den nye sikkerhed, vil du opleve, at din betaling ikke vil blive gennemført.

 

Slut med at bruge koder fra NemID nøglekort

Det er ikke mere muligt at bruge koder fra NemID nøglekortet (papkortet), når du handler på nettet. Som en del af den nye sikkerhedsløsning, skal man benytte koder fra NemID nøgleappen eller nøgleviser, når handlen skal godkendes.

 

Kontakt os

Kontakt os og få rådgivning, der passer til dine behov.