Grønt billån

Skift til en klimavenlig bil og spar på lånet

Vælg et Grønt billån, når du skal låne til din elbil/plug-in hybridbil. Med en rente på under 1,25% får du et billån, der er markant billigere end et traditionelt billån samtidig med, at du udleder mindre CO2.

Grøn bil - grøn finansiering

De fleste af os vil gerne være med til at løse klimakrisen. En af de ting, som du kan gøre, er at vælge en bil, der udleder mindre CO2. Det vil vi gerne hjælpe med.

Køber du en elbil eller plug-in hybridbil, kan du få et Grønt billån hos os. Et Grønt billån er markant billigere end et traditionelt billån.

Herunder kan du beregne dit grønne billån:

Mere om vores grønne billån

*Det med småt

For at få et Grønt billån med medlemsfordele (rente 1,25%) skal du være medlem af en af de over 50 fagforeninger, vi samarbejder med. Billån kræver almindelig kreditgodkendelse, og bilen skal kaskoforsikres. Udgifter til forsikring er ikke medregnet. Renten gælder ved oprettelse af nyt billån samt ved overførsel af billån fra andre banker/finansieringsselskaber. Lån & Spar har afsat en pulje på 100 mio. kr., der er øremærket lån til elbiler og plug-in hybridbiler.

Mere om det grønne billån

Du kan låne til både en ny eller brugt bil.

Har du en udbetaling på 10%, kan dit grønne billån løbe i 8 år - men hvis du har min. 20% i udbetaling, kan dit billån løbe i 10 år.

Er du ikke medlem af en af de fagforeninger, som ejer banken (se liste), er renten 1n/a (ÅOP n/a).

Skriv og hør mere

flere artikler

Ung kvinde med smartphone i bus

medlemsfordele

Få særlige medlemsfordele

Som kunde i Lån & Spar er du del af et fællesskab, der betaler sig - især hvis du er medlem af en af de mere end 50 fagforeninger, der ejer os.

Bil

billån

Få et af Danmarks billigste billån

Hvis du er medlem af en af de fagforeninger, vi samarbejder med, kan du få ekstra god rente på dit billån.

Motorcykel

lån

Lån til en campingvogn eller motorcykel

Som LSBprivat® kunde får du et fordelagtigt lån med lav rente og mulighed for 0 kr. i udbetaling, når du køber campingvogn eller motorcykel.

Kvinde med tablet

lønkonti

LSBprivat® for medlemmer

Som medlem kan du få Danmarks højeste rente på din lønkonto og mange andre fordele.

Kontakt os

Kontakt os og få rådgivning, der passer til dine behov.