Coronavirus - trygge rammer til vores kunder og medarbejdere


Kære læser

I Lån & Spar gør vi alt, hvad vi kan for at skabe trygge rammer for vores kunder og medarbejdere. Vi følger situationen med corona-virus tæt, og vi gør alt, hvad vi kan for at hjælpe vores berørte kunder igennem den økonomiske krise.

Denne helt ekstraordinære situation kræver, at vi er klar til at hjælpe alle vores kunder, og det er vi. Vi har en klar målsætning om at være din personlige bank, der bygger på tillid og lange relationer. Og det gælder helt naturligt også nu.

Jeg er meget opmærksom på, at både erhvervs- og privatkunder kan blive pressede nu. Følgerne af corona-virus kan medføre fyringer, manglende omsætning og meget andet. Derfor er vi også fuldt tilgængelige på telefoner og mail, og vi er også klar til at holde møder primært på nettet, men hvis situationen kræver det, kan vi også mødes.

Hver eneste kundes situation er unik, og derfor skal vi også lave skræddersyede løsninger. Løsninger der er designet til lige netop de problemstillinger, som den enkelte oplever. Derfor har vi heller ikke beskrevet i detaljer, hvordan vi kan hjælpe. Alle økonomier er unikke, og derfor er vores løsninger fleksible og imødekommer den enkeltes udfordring.

Den private kunde kan komme til at opleve at blive afskediget, fordi deres virksomhed må skære ned, og derved mister man sin normale indkomst. Det er en situation, vi kender, og vi kan hjælpe med gode råd og understøtte økonomien. Det kan kræve udvidelse af kreditrammen på kassekreditten, at vi aftaler udskydelse af indbetaling på lånet, et nyt lån eller en hel fjerde løsning. Det er vi klar til at hjælpe med.

Erhvervskunderne står også i en ny og vanskelig situation, og heller ikke her er to situationer ens. Derfor vil vi række ud til alle vores erhvervskunder - være proaktive og klar ved telefonerne, når I ringer til os. Så kan vi sammen finde løsninger, der passer til din virksomheds akut opståede situation som følge af corona- krisen.

Vores mål er at hjælpe vores kunder i denne ulykkelige situation, og du er velkommen til at tage fat i os, så en eventuel bekymring kan blive vendt, og vi sammen kan finde nogle holdbare løsninger.

Læs mere om økonomisk rådgivning i Lån & Spar

 

Med venlig hilsen

John Christiansen
Adm. direktør

 

Kontakt os

Kontakt os og få rådgivning, der passer til dine behov.