Glædelig jul

Vi ønsker alle en glædelig jul

Kære kunde

Julen nærmer sig, og jeg vil gerne ønske jer alle en god jul og et godt nytår.

Vi har i løbet af året budt velkommen til mange nye kunder, der har valgt os for at få en personlig og kvalificeret rådgivning. Vi takker for tilliden, og jeg håber, at vi har levet op til forventningerne.

Bæredygtighed og i særdeleshed klimaudfordringen er et vigtigt emne for os. Vi arbejder hele tiden på nye klimavenlige løsninger, som vores kunder kan vælge. Et eksempel er vores investeringsprodukt ’Formuebalance’, der udelukkende er sammensat af værdipapirer, der har en meget høj bæredygtighedsscore også kaldet ESG-scoren. Tag endelig fat i en af vores dygtige rådgivere for at få uddybet mulighederne.

Et af de store samtaleemner det seneste år har været negative renter, som vi desværre også har måtte indføre. Vi har derfor haft stort fokus på at hjælpe vores kunder med at undgå denne omvendte model, hvor man betaler for at have penge i banken. Mange kunder har takket ja til investeringsrådgivning, hvor vi i fællesskab får investeret pengene, så man slipper for at betale. Men al investering har også en risiko, og derfor er jeg glad for, at mange har taget imod vores tilbud om at få råd og vejledning, inden man placerer sine sparepenge i værdipapirer. Netop ved placeringen af vores opsparing kan vi hver især gøre en forskel i forhold til bæredygtighed.

Jeg skal også være ærlig og indrømme, at lanceringen af den nye mobil- og netbank ikke gik, som vi havde ønsket det. Mange fik en dårlig oplevelse, og det beklager jeg. Vi har arbejdet intensivt med at få rettet fejlene og her ved indgangen til 2022, har vi igen en velfungerende mobil- og netbank.

Til sidst vil jeg fremhæve vores lønkonto til alle jer, der ejer vores bank. Er du medlem af en af de 53 organisationer, som ejer banken, har du mulighed for at få en af Danmarks eneste lønkonti med rente. Det er en af vores måder at give tilbage til vores ejere på. Tak for samarbejdet og året, der er gået.

God jul og godt nytår

John Christiansen
Adm. direktør

Kontakt os

Kontakt os og få rådgivning, der passer til dine behov.