Kvinde i bus med mobil

Tre ting du (måske) ikke vidste om netmøder

Af Stine Bay, rådgiver i Lån & Spar på Højbro Plads

I Lån & Spar kan du nu holde netmøder med din rådgiver via din computer. Det er lidt med netmøder, som det er med det allerførste boligkøb. Du har måske boet til leje tidligere, og nu skal du til at forholde dig til boliglån og kvadratmeterpriser. Situationen er anderledes, men så alligevel ikke - begge dele handler jo om at finde et sted, hvor du er glad for at bo. På samme måde er et netmøde selvfølgelig anderledes end et personligt møde. Og så alligevel ikke. Netmøder giver dig nemlig et rigtig godt overblik, og så er det ligeså nemt at holde som et normalt møde - du sparer bare transporttiden.

Her besvarer jeg tre af de spørgsmål, som jeg oftest får om netmøder.

Der behøver ikke være webkamera på et netmøde

Jeg bliver ofte spurgt, om man skal sidde og kigge på hinanden til et netmøde - ligesom et Skype-opkald. Og nej, det behøver vi ikke - det er fuldstændig op til dig. Et netmøde er sådan set bare et telefonmøde med skærmdeling. Men i modsætning til et telefonmøde kan jeg vise dig grafer, illustrationer og beregninger på skærmen, så du får et rigtig godt overblik over mulighederne i din økonomi.

Vi kan sidde to, tre eller fire forskellige steder

'Skal vi sidde samme sted, når vi holder et netmøde?', er jeg for nylig blevet spurgt af et ungt par, som jeg skulle have et møde med. Og nej, det behøver I ikke - din kæreste kan sidde på sit arbejde, og du kan sidde derhjemme, mens vi alle tre taler sammen. Netmøder kan derfor være virkelig tidsbesvarende, hvis du ikke har tid til at komme forbi rådgivningscentret.

Alle kan holde et netmøde

Netmøder er også gode, fordi alle kan holde dem - de kræver ikke en kandidatgrad i IT. Du skal blot have en telefon, netbank og en computer med internetforbindelse. Du logger ind på dit møde via et link i din netbank, jeg ringer op til din telefon, og så er vi klar. Præcis som hvis du sad nede i rådgivningscentret ved siden af min computer. 

Læs mere om, hvordan du holder et netmøde

Book et netmøde i din netbank

Du kan nemt booke et netmøde direkte i din netbank. Vi glæder os til at møde dig - uanset om det er på nettet, over telefonen eller i et af vores rådgivningscentre.

Kontakt os

Kontakt os og få rådgivning, der passer til dine behov.