Vi ønsker dig en god sommer

Kære kunder og samarbejdspartnere

Jeg vil her gøre en kort status på, hvordan Lån & Spar har tacklet og tackler følgevirkningerne af corona-pandemien. Et virusudbrud, der medvirkede til, at mange dele af vores samfund lukkede ned. Vi er godt i gang med genåbningen, og jeg håber, du er kommet godt igennem og er klar til at få gang i Danmark igen.

Jeg vurderer, at banken er kommet godt igennem. Alle medarbejdere i banken har præsteret en kraftpræstation og medvirket til, at vi har holdt et højt aktivitetsniveau på trods af alle forandringerne. Vi har holdt åben for rådgivning hele tiden. I vores rådgivningscentre har vi tilbudt rådgivningsmøder online eller fysisk efter aftale. Vi har lige så hurtigt, som det var sundhedsfagligt tilrådeligt, igen åbnet hele banken, og vi glæder os over igen at mødes med kunderne og samarbejdspartnerne.

Der er ingen tvivl om, at vi også har fået meget læring af de seneste måneder. Nye samarbejdsformer, distanceledelse, virtuelle møder og hjemmearbejdspladser er bare nogle elementer af den nye virkelighed vi har arbejdet med siden starten af marts. Helt naturligt er der elementer, som vi skal fortsætte med, og bruge til at få en endnu bedre bank og arbejdsplads.

Lån & Spar er en bundsolid bank ligesom vores kunders økonomi. Vi har overskud og har sparet op, så banken er godt rustet, hvis vi skulle få et økonomisk tilbageslag. Vores kerneforretning er at rådgive om økonomien. Hjælpe til, når der skal investeres, bygges om, købes nyt, når pensionsordningen skal optimeres osv. Og vi er naturligvis også klar til at hjælpe de af vores kunder, der måtte få et behov som følge af corona-virussen.

Rigtig god sommer og pas godt på hinanden.

John Christiansen
Adm. dir.

Kontakt os

Kontakt os og få rådgivning, der passer til dine behov.