Lån & Spar skilt

Snart kan du få 4% på Danmarks bedste lønkonto

7. november sætter vi renten op på en lang række løn- og opsparingskonti til vores privatkunder. Det betyder, at du fremover kan få mere ud af at spare dine penge op hos os.

Nationalbanken hævede i september renten med 0,75 procentpoint. Det betyder, at vi nu sætter renten op på mange af vores løn- og opsparingskonti – bl.a. hæver vi renten på Danmarks bedste lønkonto og vores Studiekonto fra 3 til 4%. Samtidig hæver vi renten på en række banklån og kreditter.

Alle ændringerne træder i kraft 7. november 2022.

 

Ny rente på løn- og opsparingskonti

Vi sætter bl.a. renten op på produkter til medlemmer af de foreninger og organisationer, vi samarbejder med, almindelig opsparing samt på børne- og pensionsopsparinger. Du kan læse om nogle af de nye rentesatser her. Fra den 7. november, når ændringen træder i kraft, kan du se alle de nye rentesatser i vores renteliste.

  • Renten på Danmarks bedste lønkonto stiger til 4% på de første 50.000 kr., du har på kontoen. Fra 50.000-500.000 kr. er renten 0,5% - for alt derover er renten 0,75%.
  • Renten på vores Studiekonto stiger til 4% på de første 20.000 kr., du har på kontoen – for alt derover er renten 0,5%.
  • Renten på børneopsparing stiger til 0,75%.
  • Renten på pensionsprodukter stiger til 0,4% på de første 500.000 kr., du har på kontoen – for alt derover er renten 0,75%.

 

Slut med negative renter for erhvervskunder

Samtidig med renteændringen siger vi også farvel til de negative renter for vores erhvervskunder. Vores privatkunder har ikke betalt negative renter siden august, og nu er vi glade for, at vores erhvervskunder følger trop.

 

Ny rente på lån og kreditter

Den 7. november hæver vi også renten med 0,75 procentpoint på en række banklån og kreditter for privat- og erhvervskunder. For udvalgte lån – f.eks. Grønt billån – er stigningen dog lidt mindre. Er dit lån påvirket af ændringen, får du et brev fra os i e-Boks eller i din postkasse. Her kan du se din nye rente, og hvor meget du fremover skal betale om måneden.

Kontakt os

Kontakt os og få rådgivning, der passer til dine behov.