Lån & Spar er en bank for stærke fællesskaber

Vi er alle del af et fællesskab. I familien, på arbejdet, blandt venner - overalt. Sammen opnår vi nemlig mere. Og det er både til glæde for den enkelte - og for resten af holdet.

Bliv kunde
LSB logo

Fællesskab som fundament

Lån & Spar blev grundlagt af fællesskabet for fællesskabet. I 1880 gik en gruppe borgere sammen om at stifte Laane og Sparekassen for Embeds- og Bestillingsmænd. Blandt dem var den indflydelsesrige Brygger Jacobsen. Sammen skabte de en helt ny bank, der gav almindelige mennesker mulighed for at låne penge på rimelige vilkår. Noget, som dengang var forbeholdt de få.

 

Ejet af fagforeninger

Der er sket meget siden. Verden forandrer sig. I dag hedder vi Lån & Spar, men vores vision om at hjælpe den almindelige dansker til en sund økonomi er stadig den samme. Den udfylder vi bedst som del af et fællesskab.

Derfor samarbejder vi med mere end 50 fagforeninger. Mange af dem er også i vores ejerkreds. Foreningerne investerer deres tillid i os. Som tak giver vi det enkelte medlem særlige bankfordele og kompetent rådgivning med unik indsigt.

 

Sammen opnår vi mere

De mange medlemmer har vidt forskellige liv og drømme. Det ved vi godt. Alligevel vil vi være noget særligt for hver og en af jer. I Lån & Spar giver vi noget af os selv. Vi lytter godt efter, når du fortæller os om dine drømme, og skræddersyr vores rådgivning til dig, så du kan få mest rum og frihed for dine penge. Derfor kalder vi os din personlige bank.

Business PC

Din personlige bank sætter høje standarder

Lån & Spars vision og mission handler om hele tiden at gøre din oplevelse som kunde i banken bedre og bedre.

 

Vores vision er, at du skal have mere ud af din økonomi

Lån & Spar arbejder for, at du kan få mest muligt ud af din privatøkonomi. Hos os er du ikke bare endnu et nummer i rækken. Vores vision er, at vi vil være en personlig bank, der forstår dig og dine behov. Vores samarbejde med fagforeninger hjælper os til at give dig den bedste og mest indsigtsfulde rådgivning.

Hver dag arbejder vi for, at det er nemt at være kunde i Lån & Spar. Derfor udvikler vi løbende innovative produkter, som letter hverdagen for dig som kunde.

 

Vores mission er at sætte dig i centrum

Vores mission er at give dig en personlig oplevelse, når du har brug for vores hjælp til at træffe vigtige valg i din hverdag. Derfor giver vi os god tid. Vores førsteprioritet er at lytte til dine behov og sørge for, at du forstår tingene til bunds. I Lån & Spar sætter vi samarbejde højt. Vi løfter i flok og tager kollektivt ansvar. Sådan sikrer vi, at du får mest muligt ud af din økonomi.

 

Lån & Spar har en filial i Sverige i Malmø

Lån & Spar er også til stede i Sverige og har en filial i Malmø målrettet de svenske kunder. Her kan du læse mere om Lån og Spar i Sverige.

Business Invest

Organisationen i Lån & Spar

Mød direktionen

Lån & Spar har en tostrenget ledelsesstruktur: Bestyrelsen træffer de overordnede beslutninger om vision, mission og strategier, mens direktionen varetager den øverste daglige ledelse.

John Christiansen
Administrerende direktør
John Christiansen
Jesper Schiøler
Bankdirektør
Jesper Schiøler

Mød bestyrelsen

Vi har 12 medlemmer i vores bestyrelse. 8 af dem er valgt af repræsentantskabet og kommer fra de foreninger, Lån & Spar samarbejder med. De sidste fire bestyrelsesmedlemmer er valgt af bankens medarbejdere.

Læs om bestyrelsens arbejde

Gordon Ørskov Madsen
Bestyrelsesformand
Gordon Ørskov Madsen

Danmarks Lærerforening

Heino Kegels
Bestyrelsens 1. næstformand
Heino Kegel

Politiforbundet

Bestyrelsens 2. næstformand
Lisbeth Lintz Christensen

Akademikerne (AC)

Jørn Rise Andersen
Bestyrelsesmedlem
Jørn Rise Andersen

Dansk Told & Skatteforbund

Bestyrelsesmedlem
Harun Demirtas

Dansk Sygeplejeråd

Bestyrelsesmedlem
Jan Kamp Justesen

Institutionelle investorer

Bestyrelsesmedlem
Mads Reinholdt

Fagbevægelsens Hovedorganisation

Preben S Pedersen
Bestyrelsesmedlem
Preben Steenholdt Pedersen

Dansk Jernbaneforbund

Morten Norling Bæk
Bestyrelsesmedlem
Morten Norling Bæk

Lån & Spar

Carsten Mærsk Clausen
Bestyrelsesmedlem
Carsten Mærsk Clausen

Lån & Spar

Klaus Jespersen
Bestyrelsesmedlem
Klaus Jespersen

Lån & Spar

Karsten Poul Jørgensen
Bestyrelsesmedlem
Karsten Poul Jørgensen

Lån & Spar

Kontakt os

Kontakt os og få rådgivning, der passer til dine behov.